22 Януари, 2020 22:03 2 195 4

Арестуваха грузинец за въоръжен грабеж във Варна

  • грабеж-
  • въоръжен грабеж-
  • варна

23-годишният мъж откраднал телефон от друг младеж

Арестуваха грузинец за въоръжен грабеж във Варна - 1
Снимка: Shutterstock

Задържаха грузинец за въоръжен грабеж на мобилен телефон във Варна, съобщиха от полицията.

В нощта на 19 срещу 20 януари, на ул. „Марица” във Варна, неизвестен мъж заплашва с огнестрелно оръжие 24-годишен варненец и му извършва грабеж на мобилен телефон.

След предприетите действия по разследване на случая и проведена специализирана полицейска операция, в квартира в централната част на града е задържан мъж на 23 г., грузински гражданин.

Телефонът, отнет при грабежа, е намерен заедно с други вещи, за които се предполага, че са обект на престъпление. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абдула Азис

    6 10 Отговор
    Кочина е бг

    Коментиран от #2

  • 2 Забелязъл

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Абдула Азис":

    Приятелю объркал си името на държавата разбирам те нормално е щото си бързал да публикуваш коментара си и да си пръв. В Факти статията излиза в 22:03 а твоят коментар е в 22:04 просто за някакви си секунди е нормално човек да сгреши особено такъв като теб дето няма и основно образование а по въпрос за кочината много добре знаеш а и всички знаят че Турция е кочина защото там правят се.кс с животи анадънмо кандидат фес.😉😂😂😉😉🐐👈👳
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    4 0 Отговор
    Е, очевидно откриха българският Сталин, гаранция че ще е следващият премиер!
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    Обичам Деси санитарката от град Лом