Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 05:52 2 674 10

Оставиха Огнемир Митев в ареста

  • огнемир митев-
  • хазарт-
  • арест-
  • божков-
  • свидетели

Според магистратите можел да въздейства на свидетели, които още не са разпитани

Оставиха Огнемир Митев в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Апелативният специализиран съд снощи реши да остави в ареста бившия шеф на комисията по хазарта Огнемир Митев, предаде NOVA телевизия.

Според магистратите, Митев можел да окаже въздействие на свидетели, тъй като още не всички са разпитани. Както и да извърши ново престъпление, тъй като бизнесменът Васил Божков още не е разпитан.

Според прокуратурата Митев бил "инструмент в престъпното сдружение, като изпълнявал задачите, възложени от Божков”.

Адвокатите му опонираха, че комисията по хазарта е колективен орган, а таксите се определят от държавата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекар БГ

    16 0 Отговор
    Макар и бегло,го познавам лично.Малка страна е България."Инструмент на престъпно сдружение"...точно такъв е.Рдко неприятен тип.А е и толкова тъп,че едва ли може да бъде в по-горното ниво-член на ОПГ.
    Иначе,в рамките на няколко години,социално-битовият му статус видно се качи много нагоре.Все пак,Черепа не е стиснат човек.Мецанат е.
    Интересно,защо не се разследват двама видни политици,пряко свързани с промените в Закона за хазарта.Дали почвата на Черепа и Цеките-Данчо Ментата и Георги Кадиев.Колко ли са намазали пък те?!
  • 2 да де

    9 0 Отговор
    Изгоря поредния бушон кога ще са в ареста тия над него?
  • 3 яяй

    8 1 Отговор
    тоз Огнемир, без да коментирам идиот-ското му име, има вид на резидивист. С тая физиономи директор...ужас, ужас. Няма ли фейсконтрол за позиции бе?!

    Коментиран от #9

  • 4 Житния бегач му викахме в дкх 2000 год

    7 0 Отговор
    Започна като експерт в отдел разрешения... Личеше си че е от враца , защото сутрин си слагаше мазната баничка в джоба на сакото. По осведомените колеги разказваха, че е бил и DJ в годините на прехода. Издигнал се е до шеф на футболния Ботев Враца и естествено го е е довел до фалит и изваждане от а група . в младост 3 живееше в блока на Наталия Гуркова до общината. Иначе не е лош човек. Алко ми е жал, че ше лежи сега на дърти години. Един колега го беше проверил и каза че е бил следствен за фалита на Ботев Враца значи не му е за първи път.
  • 5 И аз така искам

    5 0 Отговор
    Да открадна милиони и да постоя в ареста и после здравей живот а баламите да копат на свобода😂😂😂😂и никога нема да имат пари

    Коментиран от #10

  • 6 От Народа

    6 1 Отговор
    Тъп не тъп, бушон или не. Този трябва да му лепнат ефективна присъда по най-бързия начон и повече никога да не заема държавен пост
  • 7 От Народа

    2 2 Отговор
    Тъп не тъп, бушон или не. Този трябва да му лепнат ефективна присъда по най-бързия начон и повече никога да не заема държавен пост
  • 8 Ангел

    7 1 Отговор
    И аз го познавам много добре и ми одра кожата . Валтер Папазки като селски от Враца му даваше по 50—60000лв на месец и никой друг и в момента няма лицензи по Врачанско ,Мездра ,Бяла Слатина,Кнежа
  • 9 Басри

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "яяй":

    Кво ще кажеш за бенчо бенчев?
  • 10 Реалист

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "И аз така искам":

    Ами какво ти пречи да го направиш? Щом го искаш, поле да изява - широко. Кеф ти обири, кеф ти иманярска мафия, или митничарска. Може и партия да си направиш, ще ти пускат пари да организираш протести. Даже е по-безопасно, може изобщо да не лежиш.