8 Февруари, 2020 11:40 1 523 5

Българка твърди, че е пребита жестоко от наш сънародник в Гърция

  • пребита българка-
  • гърция

Той е задържан многократно, лежал е в затвор и в психиатрична клиника

Българка твърди, че е пребита жестоко от наш сънародник в Гърция - 1

Насилие над българка в Гърция, извършено от наш сънародник, предизвика сериозен интерес от страна на медиите в страната. Извършителят, който се представя като Георги Георгиев, се оказва човек с много самоличности и с фалшиви документи. Гръцката полиция не може да установи кой всъщност е той.

„Аз получих информация от малтретирана българка. Тя беше жестоко пребита и порязана, в изключително тежко състояние и с опасност за живота. Оттам започна да се разплита историята. Тогава стана ясно, че самоличността на този българин, който се представя като Георги Георгиев, не е истинска. След публикации в български медии се получи обаждане от реалния Георги, който каза, че това не е той”. Това обясни кореспондентът на Нова ТВ в Гърция.

Мъжът, представящ се с фалшива самоличност, е задържан многократно с три различни фамилии, с шест различни собствени имена. „Излязъл е от затвор в Гърция и е лежал в психиатрична клиника, с прокурорско нареждане. Имаме информация, че се издирва и в Италия”, добави Атанасова.

„Когато се прибирах в дома си, срещнах въпросния мъж – Георги Георгиев. Той ме бутна много жестоко по стълбите. Единственото, което помня е, че ме удари с тухла по главата, нищо повече. Познавам го, той живее на мястото, на което и аз. Единственото, което знаем за него е, че се казва Георги и е от София”, разказа пострадалата.

„Все още съм с гипсирана ръка и не мога да ходя на работа. Бях 15 дни в болница. За този човек нямах никаква информация цял месец. Главният прокурор, който се зае със случая, изчакваше информация от българското посолство”, добави пострадалата жена.

„Българското посолство все още не е уведомено от гръцките власти за случая. Недопустимо е в мисията в Атина, в град, където има толкова много висок престъпен контингент, да няма представител на министерството на вътрешните работи”, каза още Атанасова.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто Гърци...

    1 9 Отговор
    До преди 10 000г. ЕВРОПА е била в ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД и не е годна за живот, европейците народът Ба Бал Бел Бул Бъл предците на Траките се изнасят в Мала Азия(Месопотамия), това се е случило много преди 10 000г., т.с. когато е започнал ледникови период. В Месопотамия се преселват и много Африкани-Лидийци-Данайци-Гърци-КХоси(Южна Африка)-Хиксоси(Амери-Евреи)-Хари. При смесване на древните Бъл с Харите(Гърците) се получават БЪЛГАРИТЕ(ТРАКИТЕ) и БЪЛХАРИТЕ(Авганите). Българите с по-вече Бъл(предците на Траките), БЪЛХАРИТЕ с по-вече ХАРИ(Гър-Гур-Гер). Получават се и ГЕРМАНИ, подобни на Българите с превес към Гърците. В Индия Гърците са СИНГХ, в Китай са ТЮУЕ(УйГури-ТЮРК). БЪЛ и ГЪР са древни народи. ГЪР копира култура на БЪЛ с други имена и заличава в историята съществуването на БЪЛ. Гърците вевеждат думата ЕТНОС, за да се разделят, и думата ПОМАКОЙ - подчинил СЕ. ТОВА Е ИСТОРИЯТА НА СВЕТА И ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА. ГЪРЦИТЕ НЕ Я УВАЖАВАТ, ЗАЩОТО ТЕ СА РАСИСТИТЕ. Бъдете БЪЛГАРИ с превес към БЪЛ.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Д-р Менгеле

    10 1 Отговор
    Госпожо, този юнак се прибира в БГ само по време на избори за да пусне 5-6 пъти гласа си, да получи парите и отново да запраши необезпокояван на някъде. Правителствен електорат, за съжаление!
  • 3 КОМБАЛА

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Просто Гърци...":

    Лапаи уяяяя
  • 4 Да бе да!

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Просто Гърци...":

    Приятелю, много съставки си смесил и е станало нещо като нищо. За да ти се изяснят процесите на миграция, тръгни от едновременните археологическите артефакти за различни контролни точки от Европа, Северна Африка и Западна Азия. Не вярвай на писаното от евреи и гърци. Те преиначават историята според мераците си, крадат всичко и от всякъде. Евреите си присвояват авторство на всички постижения на народите, на които са били роби. Гърците правят не по-добри неща - унищожават цели цивилизации и си приписват заслугите им.
  • 5 Бацилус булгаропитекус

    1 0 Отговор
    Епидемията от него ще надмине тази от коронавируса