24 Февруари, 2020 06:40 8 531 6

Застреляният Емил Коцев имал финансови проблеми

  • застрелян-
  • софия-
  • проблеми

Дяловете във фирмите му били запорирани заради дълг към банка

Застреляният Емил Коцев имал финансови проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът, който бе застрелян пред блока си в столичния квартал "Фондови жилища", имал финансови проблеми. Проверка в Търговския регистър показва, че дяловете във фирмите му са запорирани заради голям дълг към банка, сключен в Бургас, пише БЛИЦ.

Официално 48-годишният Емил Коцев се е занимавал с транспортен и спедиторски бизнес, но според регистрите е имал и аптека в село Мировяне. Другата му фирма е свързана с търговия, хотелиерство, ръководство на инвестиционни проекти и инженерингова дейност.

Емил Коцев бе убит на прибиране от работа. Той паркирал автомобила си пред блока, където живее. В този момент килърът го прострелял с два изстрела в главата. След това избягал в района край близките жп линии. На място пристигнала приятелката на Емил, която била отведена на разпит.

Жената споделила, че той е собственик в транспортна фирма, имат 4 камиона, а той работи като монтьор, тъй като имал заболяване и не можел да кара.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    22 1 Отговор
    Като са го гръмнали и е върнал дълговете...Какви дебили......

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    28 4 Отговор

    До коментар #2 от "Е ми така е":

    Банката не убива. Убиват лихварите, които властват необезпокоявано от властта, защото са близки с тях и се отчитат.
  • 4 Гост

    7 2 Отговор
    А чии са парите..... Чие е златото.... Всичко принадлежи на народа..... Не че народа ги иска за себе си.... Ес даде много пари и който взел да връща... Трябва ли да ги разстрелят.... Лил
    ето алоуууу къде са 32 000 000 за Перник.... И само това ли....
  • 5 CapedCrusader

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кой68":

    Тези неща се правят за назидание. Ако на никой не правеха нищо и ти правят пас да теглиш и да не връщаш нали се сещаш кой ще върне пари после? То те чакат, предупреждават веднъж, 2 пъти и накрая това става. Но и на него не му е читава работата щом е стигнал до там да взима от лихвари. Трябва да си много отчаян, глупав или да не ти се живее ,че да си имаш работа с бързи кредити и т.н.
  • 6 Затворник

    0 0 Отговор
    Вземете и после гръмнете. Чиста работа.