Last news in Fakti

6 Март, 2020 11:04 1 844 10

Задържаха кмет заради обвинения за блудство с момче

  • кмет-
  • блудство-
  • мирослав илиев-
  • коиловци

Мирослав Илиев правил фелацио на 16-годишен?

Задържаха кмет заради обвинения за блудство с момче - 1
Кадър: Нова тв

Кмет на плевенско село прекара 72 часа в ареста заради съмнения за блудство с 16-годишно момче. Мирослав Илиев управлява за първи мандат Коиловци и само за четири месеца на поста се забърка в сексуален скандал. Преди ден той бе пуснат с мярка „подписка”.

Жителите в селото са около 900. Преди осем години Коиловци нашумя, с това че двама негови жители заловиха френски командоси озовали се в нивите на селото. Сега населеното място е център на сексуален гей скандал. А основни герои са кметът и 16-годишно момче, живеещо отскоро в населеното място. В Районната прокуратура на Плевен е постъпил сигнал на 2 март, за това че кметът на Коиловци е извършил блудствени действия с непълнолетно лице от същия пол.

След проведен разпит пред съдия на жертвата Мирослав Илиев се озовава в ареста за 72 часа и с обвинение. Пред камерата на Нова той отказа да коментира случая. Не отговори и на въпроса каква е сексуалната му ориентация. Обясни само, че е изненадан от ареста.

Неформално кметът посочи кой стои зад обвинението – момче на 16 години, което живее с майка си и баба си в Коиловци.

Младежът изясни, каква е ситуацията около скандала. „Правихме някакви работи за пари”, сподели той пред Нова телевизия.

Обвинението на прокуратурата е по член 157 от Наказателният кодекс, т.е. за извършване на полово сношение или действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, като е употребена за това сила или заплашване. Според източници на телевизията кметът е правил фелацио на момчето.

Прокуратурата ще обжалва наложената му мярка пред Окръжния съд. Мирослав Илиев го грозят от две от осем години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    12 1 Отговор
    Хихихи герберастите нямат спирка с извращенията....ма те гледат от оня с мазилцето...
  • 2 Ужас

    21 0 Отговор
    Не съм вярвал,че ще дойде време когато минетчии ще заемат високи държавни позиции но явно у нас понятието преход има много значения.
  • 3 Джендъролог

    3 5 Отговор
    А кога ще турите в затвора самотните учителки и премахнете мажоретните състави? По-подло отношение към деца не мога да си представя.
  • 4 буахахахаха

    11 3 Отговор
    Е, колцина могат да се похвалят, че са дали на 'стата на кмета? Хахахаха, за 30 г. демокрация ще унищожат всички нормални на територията. Остават педигрипали, сигани, соросояди и турци.

    Коментиран от #8

  • 5 Тольо

    8 1 Отговор
    Дайте го на братята които задържаха френските командоси те ще го оправят :D
  • 6 опооо

    4 9 Отговор
    До първи кмета е от БСП.
  • 7 гост

    7 0 Отговор
    Идва някакво цигане и пуска жалба, че някой му духал и му дал пари. Това как се доказва? Ама дали са му дали 200лв да се прави на издухан или нещо действително се е случило, никой не може да каже. Навремето имаше едно момче, което не беше съвсем наред с главата, други момчетия разправяха, че им духал наред като отидели за риба, никой не знае дали е така или не. Е, същото е и тук. Сега пускат една такава новина и с кмета е свършено, без оглед на това дали си е вършил работата добре, дали е вярно или не.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ДА ПЕДИ Е КМЕТЕТО ,НО ДА СЕ ДОКАЖЕ НЕЖЕЛАНИЕ И СЪПРОТИВА ОТ МОМЧЕТО !!!!
  • 10 Повод за гордост е

    7 1 Отговор
    Повод за гордост е да ти духа местния кмет.Младежа може да стане звезда у Фейсо.