Last news in Fakti

7 Март, 2020 13:35 3 216 25

Мъж твърди, че полицай нападнал него и сина му

  • гкпп кулата-
  • нападение-
  • полицай-
  • баща и син

Валери Андреев твърди, че буквално онемял и ръката му се подула

Мъж твърди, че полицай нападнал него и сина му - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Граничен полицай от ГКПП "Кулата" нападна баща и син и с палка и буквално смаза китките им, пише struma.com. Инцидентът станал около 18,30 часа вчера в близост до кантара на граничния пункт на влизане от Гърция.

Заради дългата опашка и мудното придвижване шофьори на камиони надували тромби и клаксони, за да активизират митничарите и полицаите, работещи на пункта. Уморени и силно изнервени заради дългата опашка били Валери Андреев и синът му, работещи към превозваческа фирма в Сандански. Те били най-близо до кантара на пункта, затова слезли да попитат служителите защо толкова се бавят.

Eто какво разказа Валери: "Километричната опашка, на която се редихме с часове, буквално изнерви всички, чакайки дълго колеги шофьори, както и нас разбира се. Започнахме да надуваме клаксоните и тромбите, за да се разработят по-бързо хората на пункта. Слязохме от колата да попитаме какво става и защо така се бавят.

Дойдоха митничар и граничен полицай. Започнахме да си говорим. В такава ситуация всеки е нервен, особено като няма логично обяснение защо работят мудно. Към нас дойдоха други гранични полицаи и буквално ни обградиха. Спорът не беше застрашителен за тях, просто говорехме по-разпалено.

Изведнъж от трасето за влизане в Гърция страховито се спусна полицай, който не попита абсолютно нищо, а със страшна злоба стовари палката върху ръката ми, с която обяснявах нещо на негов колега, после направи същото и със сина ми. Буквално онемях, ръката ми се поду, а пък на сина ми май е пукната костица на китката. Затова днес си вадя медицинско и ще си търся правата в съда".

Направен е опит да се разбере кой е нападателят с палката, но засега е неуспешен, тъй като случката е по време на вчерашна смяна, чиито служители днес почиват. Валери Андреев обаче е категоричен, че ще разпознае полицая. Факт е, че заради световната епидемия и страха от разпространение на заразата с коронавируса контролът по граничните пунктове е силно засилен. Напрежение има навсякъде.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патреот

    34 9 Отговор
    Тези от гранична полиция са по- тъпи и некадърни и от катаджиите!!!
  • 2 мали мали

    24 7 Отговор
    Тои си протегнал ръката,а граничаря помислил че иска рушвет а това е негова териториа
  • 3 Сами

    24 6 Отговор
    А кой ще ни пази от полицията?
  • 4 ???

    21 6 Отговор
    Бащата и сина,не са предизвикали нищо😉😁......нали?!?
  • 5 Прдераси тираджий да не се оправдават

    21 12 Отговор
    Ние шофьорите като търпим колони боклуци тираджий какво да кажем ?

    Коментиран от #9, #21

  • 6 Бисер

    11 10 Отговор
    Тцтцтц...клетите хорица.........не мисля че биха се правили на много умни,на някой турски полицай!
  • 7 Гошо

    26 6 Отговор
    Всяка история си има две страни (минимум). Нека чуем и отсрещната страна какво има да каже. Неведнъж съм чувал такива истории от "жертви", а в последствие се оказва, че не са толкова невинни, за колкото се представят. Така че имам едно наум, когато чета подобни истории.

    Коментиран от #10

  • 8 чоФката

    16 6 Отговор
    Дали ще му стиска да се дърви с палка към мутра с дебели златни ланци...?
  • 9 Тираджия

    25 11 Отговор

    До коментар #5 от "Прдераси тираджий да не се оправдават":

    Ей помярче нали тези тираджи са на пътя за вас за да доставят това което сте си поръчали.. например вибратор за женати че неможеш да я оправяш и за това пишеш такива коментари

    Коментиран от #13, #15, #16, #22

  • 10 ДГД

    14 6 Отговор

    До коментар #7 от "Гошо":

    То е ясно,че всяка история си има две страни.Но защо когато пострадалият е полицай винаги има само една страна и само полицая е прав.А когато бият обикновените граждани имало две страни.
  • 11 ОСТАВКА

    9 4 Отговор
    ОСТАВКА на корумпираното мутро-милиционерско правителство!
  • 12 Гошо

    7 3 Отговор
    Всъщност аз наблюдавам точно обратното. Когато полицай твърди нещо, обществото го приема с по-малко доверие, отколкото ако обикновен човек каже същото нещо. Може би така е редно - да има повече критичност към хората с някаква форма на власт. Може би обикновените хора имат някаква вродена емпатия към другите обикновени хора. Но определено хората имат предубеждения, когато думата на полицай противоречи на думата на обикновен човек.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гошо

    0 0 Отговор
    Този коментар е в отговор на номер 10.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 все едно

    4 2 Отговор
    нещо да чу за онези от калотина дето арестуваха?Преди години имаше и други задържани.Аз пътувах преди 10 години интензивно и преди и сега всичко си е едно и също.държава в държавата.Тея............... са недосегаеми, а държава и закони за тях няма.На мен са ми взимали храната.Консерва бе човек,евтина само защото не дадох пари. не се надявай,сам се оправи с тях.
  • 18 Както казвам

    2 8 Отговор
    Ердоган тръгне ли към бегето се включвам в редиците че имам много да връщам на бълхарите ама много

    Коментиран от #23

  • 19 Нука оправия ше има

    6 2 Отговор
    Само с много избити милиционери политици олигарси мутри и тея в сянка в дс
  • 20 Митко

    8 2 Отговор
    ✅ Сега на митничарите не им се работи, нямат стимул!

    ✅ Преди имаше негласна тарифа в зависимост от стоката!

    ✅ Ако има по-вещи в бранша, нека споделят тук!
  • 21 Бесния

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Прдераси тираджий да не се оправдават":

    Само един невеж човек, може да обижда хората, които доставят храна в магазините ни ! Тези хора спят по пътищата, а той ги обижда... на това му се казва неблагодарник... Единственият ПЕДЕР*СТ тук си ти!
  • 22 Ахахахаа

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Тираджия":

    Виждам, че си неграмотен циркаджия. Опс извинете исках да кажа тираджия. Говориш за чуждите жени, нооооо ти си постоянно на път и май знаеш от личен опит какво се случва с твоята докато все те няма. Казвам го с добро не ревнувай и не се сърди на жена си, тя просто иска мъж, човещинка? Пък и за тебе има магистралки мангалки колко щеш за да не ривеш. Айде лек път и със здраве, пък жена си не мисли.
  • 23 от протестиращ

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Както казвам":

    Като тръгне какво? Ще се върне там от дето е изпълзял. Лалугера мазен ще си пръдне в мишата дупка и ще се покрие без звук да издаде. А ти пак ще го ядеш и не само ще го ядеш ами и ще си доволен цтрвул рязан недоряазан
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тъп ,

    0 0 Отговор
    По-тъп , най-тъп и накрая по тъп и от най тъп демек кой? То народа го е казал. В бг работещите тази професия са едновременно за затвора и лудницата както и въобще огромна част от материала ...