Last news in Fakti

8 Март, 2020 11:00 2 904 10

Дете без родители преби момиченце в София

  • без родители-
  • побой-
  • дете

Все още не е ясно какво е състоянието му

Дете без родители преби момиченце в София - 1
Снимка: Shutterstock

Момиченце на 10 години е прието в болницата след зверски побой в София. Това съобщиха очевидци. Инцидентът е станал в столичния квартал "Люлин" на ул. "Крим", където има център за настаняване на деца от семеен тип.

Момче от дома е нападнало момиченцето, което също живее там. Едното дете е нанесло на другото множество удари, накрая ритнало момичето силно в корема. Служители от дома са извикали веднага полиция и линейка, детето е откарано в болница, където е изследвано за вътрешни наранявания.

Все още не е ясно какво е състоянието му.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостилничаря

    35 3 Отговор
    Тъмнозелените момченца трудно се забелязват в тъмното. Затова сигурно Каскета не го е видял, докато е борил битовата престъпност.......
  • 2 Ххх

    28 5 Отговор
    Честита ви демокрация ! И оттук нататък какво следва за гаменчето - беседа с психолог, добродушно потупване по рамото и миловидно - умилителното - друг път така не трябва да правиш. Вместо да му понаместят кокалите по - солидно с някоя палка или да го пратят за няколко години в ТВУ, ако изобщо са останали такива. Никога няма да простя на господа демократите - евроатлантици "хуманните ценности", дето ни натрапиха под чуждо влияние. И най вече безнаказаната престъпност - малолетна, пълнолетна, всякаква, да си я носят на рамо и да се уриват на някъде барабар с нея. А на мен такава демокрация никак не ми е притрябвала. Кръстя се, и съм благодарен, че такова събитие не ме касае лично. Кротък човек съм, със слаба физика. Но в такава ситуация можеше и да не преглътна. А какво бих направил - по добре да не довършвам, защото в такива случаи модератора многократно ми е показвал, че на халост се хабя да коментирам. Натискам "Публикувай", но коментарът отдавна вече го няма.
  • 3 Джеймс

    25 0 Отговор
    Цигани сър!
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 2 Отговор
    по времто на соца имаше ред закони тву
  • 5 До-коментар-1

    3 1 Отговор
    Ти имаш ли деца ??? Как ги гледаш ???Това е работа на възпитателите там !!! Като имаш момчета гледай да не ги учиш да се бият !!! Повечето бащи грешно си възпитават децата -момчетата!!!

    Коментиран от #10

  • 6 До-коментар-2:

    4 4 Отговор
    И през социализма имаше побойници !!! Само,ча такива новини нямаше никъде!! Имаше големи хулигани,които се биеха и се пребивава в училище,на улицата и по заведенията !!! Всичко зависи от ВЪЗПИТАНИЕТО на родителите,учителите !!! Бащите в повечето случаи не си възпитават синчетата !!! А колко има изоставени,защото си гледат тяхния живот!!! Такива бащи са за Затвора !!!
  • 7 чичо митко

    0 1 Отговор
    mamenceto ti da eba
  • 8 Вуйчо Обрешко

    3 0 Отговор
    В тези домове 99% от децата брез родители са циганета , които си мечтаят за осиновители ! По-лошото е ,че насилието там е мярка за оцеляване !
  • 9 Йозеф

    4 0 Отговор
    Във всеки дом с деца без родители или подобен насилието е начин на оцеляване. Както и просията и проституцията. Персонал се намира трудно, защото трябва здрава психика за да работиш там, а заплатите са смешни. Възпитателите не могат да озаптят пубертясалите орки, не смеят да ги бият, а на моменти друг начин няма. Трябва да се вземат мерки за ограничаване на нежеланата бременност сред непълнолетните тъмнозелени съграждани.
  • 10 Монката

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "До-коментар-1":

    Ти недей да гледаш повърхностно на нещата и да обвиняваш само извършителя. За всяко престъпление си има и провокатор. Ако момчетата много се бият, значи момичетата ги предизвикват. Относно статията не са написали възрастта на момчето. Ако е на 6-8 години, ясно е че, няма как да осъзнава какво й причинява, явно възпитателите там не са му обръщали внимание. Съвсеееем съвсем друга е работата ако е на 12-14.