Last news in Fakti

10 Април, 2020 11:35 3 420 5

Нова огнена вендета срещу гръцки производител на мебели

  • илияс гумас-
  • палеж-
  • вендета-
  • грък-
  • производител на мебели

Огнени пламъци унищожиха преди време друг цех на Гумас, след това бяха запалени два от автомобилите му

Нова огнена вендета срещу гръцки производител на мебели - 1
Снимка: БГНЕС

Цех и склад за дунапрен, собственост на гръцкия мебелен бос Илияс Гумас памнаха тази нощ. Цехът се намира в петричкото село Кулата и е бил запален около 01. 30 часа, съобщи Struma. com. Стихията е укротена от няколко екипа огнеборци, които днес започват огледи на мястото.

Това е поредният палеж на собственост на бизнесмена, който от години се занимава с производство на мебели в Петричко.

Огнени пламъци унищожиха преди време друг цех на Гумас, след това бяха запалени два от автомобилите му, но въпреки посегателствата, той не напусна Петрич и продължи да работи на територията на "негостоприемна " България, откривайки тук не само място за бизнес, но и любовта.. Илияс Гумас е бивш съпруг на конкурентката в бизнеса му Цветелина Бишарова, собственичка на фирма за мебели и приятелка на санданчанина Димитър Саботанов- Саботана.

Бишарова и Гумас имат едно дете, за издръжката, на което водят дела от години.След Бишарова Гумас заживя с известна петричка хубавица.

Според признания на Цветелина, Гумас дължи много пари за издръжка на детето, бил задлъжнял на множество гръцки фирми. Бизнесдамата заведе и дела за издръжката, която е за няколко десетки хиляди левове, натрупана през годините.

Полицията има подозрения кой може да е поръчител на палежа на цеха ,има запозодрени лица и започва работата по събиране на доказателства.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко %

    19 1 Отговор
    Битов инцидент! Ние приветстваме чуждите инвеститори !
  • 2 Ел Греко

    20 1 Отговор
    Ами така става в държава с разграден двор, където всеки си прави каквото си иска.Тоя за да не работи в Гърция си е чиста проба измамник..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шопо

    3 1 Отговор
    Щом не плаща...
  • 5 хахахаха

    7 1 Отговор
    ВСИЧКИ византийци и жабари в БГ -инвеститори,ай ох...не плащат заплати и плющат рабитнчките...освн че ги принуждават да бачкат по 1-14чса на ден без извънредни.Под стррогия поглед на бибето.Огънят е напълно заслужен.