Last news in Fakti

25 Август, 2012 18:44 1 209 5

Цветанов очаква нови арести за кокаина у нас

  • кокаин-
  • испания-
  • св. николай-
  • св. николай-
  • цветан цветанов-
  • дойчин дойчев-
  • брендо
Цветанов очаква нови арести за кокаина у нас - 1
Снимка: БГНЕС

Вероятно ще има арести в България във връзка със задържания кокаин на нашия кораб в Испания, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов в Димитровград, където присъства на откриването на празниците на града, предаде БНР.

Разследването трябва да стигне до организаторите и поръчителите на кокаиновата пратка, съобщи министър Цветанов.

„Точно това е целта в това разследване и общите усилия, които полагаме всички участници в това разследване”, заяви той и изтъкна „За мен е по-важно да стигнем до тези, които всъщност са наели екипажа, тези, които са имали отношение към плавателния съд, защото крайно време е да се стига до високо”.

Задържаният в Испания кокаин няма връзка с Брендо, каза Цветанов и уточни: „В определени периоди в годините назад българските граждани, които бяха задържани в България, са се познавали с Брендо и са си имали определени срещи, но какво са си говорили можем само да гадаем, така че в тази посока имало е в минал период от време, както с Брендо, така и с Иван Тодоров- Доктора, но конкретно за този товар не смятам, че трябва да има нещо конкретно”.

По-рано той заяви, че собственикът на кораба Дойчин Дойчев и обвиненият в трафик на тонове кокаин в Италия Евелин Банев – Брендо са се познавали отдавна.

Дойчин Дойчев и Руслан Колев остават на свобода - прокуратурата не е протестирала освобождаването им и е съгласна с решението на първата съдебна инстанция, която ги освободи с мотив, че липсват доказателства по обвинението, че са организатори на престъпна група.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    ei cvetanov ti shte provalish Borisov s tvoite izmisleni akcii.
  • 2 тапака

    2 0 Отговор
    ДОН ЦЕЦИ И ГЕНЕРАЛ ХВАЛИРЪЦКО МАГИСТРАЛОВ СА ТОЛКОВА ТЪПИ ЧЕ ДОРИ КОГАТО ПОДЧИНИХА КАНАЛИТЕ НА ДС НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ТЯХ ,ЗАВИДЯХА НА БРЕНДО ,АМА НЕ СТАВАТ ЗА ВОДАЧИ
  • 3 Кухарки

    2 0 Отговор
    Мина повече от месец от атентата в Бургас, но вече седмица нищо, а за този кокаин пишат всеки ден и коментират без да спират, празните кухи глави на Цвъцко и Хвалипръцко. 300 тона дрога да хванат пак ще намерят и ще се друсат наркоманите, но да ти взривят туризма, икономиката, името на страната ти е нещо необратимо.
  • 4 анонимен

    1 0 Отговор
    ама то за такива винаги липсват мотиви и трябвало да се стигне до поръчителите и накрая ще се стигне до 10 15 кокушкари с по един грам я трева я наркотик и ще излежат присъдите на тия двамата боса дето прокуратурата ги е пуснала ами те не са виновни виновни ще се намерят винаги 20 19 годишни квартални наркоманчета и мутрите пак на свобода защо все малките и да си признаят и да си кажат абе до един главатар не се е стигнало или ако стигнат той я е болен я псично изостонал бъбреци жлъчки инсулти всички болести на едно място пак ни взеха за балъци поне не пишете че да не четем глупостите ви на колко тартора на опг отнехте имуществото всички така са сплетени и оплетени че който и да дойде неможе да разплете синджир марка и политици и престъпници пълни са затворите с момчета за същото което лежат има поне още 20000 на вън кого баламосва ЦВЕТАНОВ с неговите акции
  • 5 hehe

    1 0 Отговор
    mnogo se radvam, 4e moite danaci i osigorovki otivat kam oneviniavaneto na tezi tolkova dobri hora, moriacite, kapitana i sobstvenika na koraba.ne sa li 4yvali ispancite za paranormalna aktivnost.teleportiral se e kokaina tam ,kak tai 6te sa go natovarili moriacite.kapitanat kakvo e vinoven 4e korabat sam si pluva kadeto si iska a sobstvenika jivee gorkia vav ve4no nevedenie. vaob6te 6to sazdavat rabota na na6iat sad i prokyratyra tezi ispanci.