Last news in Fakti

22 Май, 2020 09:56 2 358 9

Подпалиха умишлено колата на бургазлийка

  • бургас-
  • палеж-
  • умишлен палеж

Върху предните гуми и предния капак на машината са намерени и иззети общо три парчета от плат, напоени с течност с миризма на нефтопродукт

Подпалиха умишлено колата на бургазлийка - 1
Илюстративна снимка: БГНЕС

Лек автомобил е горял тази нощ на общинския паркинг на улица „Ген. Гурко“ в Бургас, съобщиха от пресцентъра на МВР в крайморския град. Сигналът за горящия Mercedes E 220 е подаден малко след полунощ в Първо Районно управление.

Огънят започнал от предната лява гума на автомобила. Пламъците пръв забелязъл служителя на паркинга. Той взел подръчен пожарогасител и успял да потуши огъня. Въпреки това дошъл противопожарен екип.

При извършения оглед било установено, че в резултат на палежа са изгорели частично пластмасовите предни подкалници и самите метални калници на автомобила. Върху предните гуми и предния капак са намерени и иззети общо три парчета от плат, напоени с течност с миризма на нефтопродукт.

Колата е собственост на 39-годишна бургазлийка. Не се съобщава за други засегнати автомбили. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    5 1 Отговор
    Пламъците пръв забелязъл служителяТ на паркинга. Той Е взел пожарогасител и Е успял да потуши огъня. ПОДРЪЧНИ ПОЖАРОГАСИТЕЛИ НЯМА. Те се съхраняват на специални,защитени места.
  • 2 Генчо

    7 3 Отговор
    Абе ще не напишат за запален Москвич, Жигула, Лада, някой Голф, Опелче нещо, Форд, а само Мерцедеси? Те това не мога да го разбера?!
  • 3 Будалата

    6 3 Отговор
    Платен паркинг и да няма камери ли? Смех!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 9268955

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Будалата":

    При такъв момент камерите спират да работят иначе ще има пляс пляс :)))))))))
  • 6 Хайде беее...

    5 0 Отговор
    Пак Бургас
  • 7 Полковник от НСО

    5 0 Отговор
    Абе таа да са благодари че само с толкова се разминава...че виж Станка Марангозова до къде стингна.

    Коментиран от #8

  • 8 бяла роза за път

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Полковник от НСО":

    станка марангозова е краднала едни над 65 милиона и не ги е върнала. та затова и дали бяла роза.
  • 9 Сергей

    3 1 Отговор
    И моята джипка я запалиха по същия начин.