Last news in Fakti

18 Юни, 2020 18:01 3 132 13

Друсан и пиян англичанин зад волана побърка полицията в Пловдив

  • пиян-
  • друсан-
  • англичанин

Младият мъж бил тестван за употреба на алкохол и наркотици, а полевите тестове отчели 1,85 промила алкохол и реагирали положително за употреба на канабис и амфетамин

Друсан и пиян англичанин зад волана побърка полицията в Пловдив - 1
Снимка: Shutterstock

Съмнителна кола с видими щети по нея стана обект на проверка в Пловдив. Оказало се, че е управлявана от 25-годишен англичанин, който освен пиян е бил и дрогиран.

Около 22 часа на 17 юни автопатрул на Второ РУ забелязал автомобил "БМВ", който се движил по пътното платно на бул. "Васил Априлов" с видими щети. Полицаите са опитали да спрат колата, но шофьорът натиснал педала на газта. Последвало кратко преследване и униформените успели да спрат колата на бул. "Свобода". Зад волана бил 25-годишен гражданин на Великобритания.

Младият мъж бил тестван за употреба на алкохол и наркотици, а полевите тестове отчели 1,85 промила алкохол и реагирали положително за употреба на канабис и амфетамин. Той е отведен в ареста. 

Негов колега - 38-годишен пловдивчанин е хванат да шофира отново след употреба на амфетамин и канабис. Проверката е извършена в ранните сутрешните часове на 17 юни на бул. "Шести септември". Служители на сектор "Пътна полиция" спрели за проверка лек автомобил "Форд фокус", като справката за водача показала, че е криминално проявен и осъждан. При извършената проверка с полеви тест се оказало, че той е дрогиран. 

Още един мъж е в ареста, след като малко слред полунощ на 18 юни на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Балатон" в Пловдив, служители на Първо РУ го спипали да шофира след употреба на алкохол. 44-годишният мъж, седнал зад волана на пежо, "духнал" 1,39 промила.

Тримата мъже са задържани за 24-часа, започнати са три бързи производства. 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГешеФ

    36 2 Отговор
    Я вижте в Гърция, дали ще пуснат под домашен арест наркоман прегазил жена два пъти! :(

    Коментиран от #12

  • 2 МайHатаун

    7 2 Отговор
    Бреййй "успехите" на майHадрайвърите вече са известни по света и привличат последователи, курсисти за обмяна на опит и обучение, брейй
  • 3 нашия

    14 0 Отговор
    що не го прави това у техно село а тук-това е въпроса

    Коментиран от #8

  • 4 Боби

    10 0 Отговор
    И защо друсания и пиян островитянин да е побъркал полицаите от континента?! Щото е чужденец и са се насрали от страх какво ще каже МВнР по повод изпълнените им служебни задължения?!
  • 5 ares

    4 0 Отговор
    А сега ги пуснете.
  • 6 Гост

    15 0 Отговор
    Тия що ги пускат в България ? Великобритания не я ли водим рискова държава?
  • 7 ужас и безумие

    7 0 Отговор
    и кво,ще поседи в ареста и ще го пуснат след 24 часа,иначе ако бяхме нормална държава щеше да гние зад решетките,или да плати страхотна сума глоба която да не може да покрие и айде пак у панделата.
  • 8 Щото

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "нашия":

    нали правят мега оборот на "слънчака" и са много тачени туристи.Спомни си как преди години пият свинеподобен футболен фен осакати сервитьор баща на 2 месечно бебе и след кратък престой в ареста го пуснаха без дори да го осъдят за обезщетение на пострадалия.
  • 9 балерина

    10 0 Отговор
    тука е като в колумбия ,мафията си има полиция
  • 10 Нема лаба'о

    9 0 Отговор
    Ади, сега. За кучета и котки може, за англичани - не?!
  • 11 ...

    1 3 Отговор
    Тия тестове са дефектни... показват нищо или цял коктейл ... това е абсурдно всичките да са на минимум 2-5 наркатика
  • 12 Смях

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГешеФ":

    Какво се опитваш да кажеш , че ако си трезвен като Местан е ок да смажеш някое бебе или като Московски да качиш 8 годишна на моторна шейна ?
  • 13 HUAWEI

    1 1 Отговор
    Кога ще отпаднат тези кавички за имена като БМВ или име на улица? Стига вече с тези кавички и за имена като била и лидл. Те трябва да бъдат запазени само за цитати. Много ме дразнят, само в България има подобно нещо, пътна полиция и Форд фокус да имат кавички.