Last news in Fakti

7 Октомври, 2012 15:15 16 475 8

Мистериозна смърт на младеж край Благоевград

  • младеж-
  • открит-
  • мъртъв-
  • благоевград
Мистериозна смърт на младеж край Благоевград - 1
Снимка: БГНЕС

25-годишен младеж бе открит мъртъв днес по обяд на 8 километра над Благоевград, предаде БГНЕС.

Към 13 часа е подаден сигнал, че 25-годишният Марио Н. е намерен мъртъв с порезни рани край махала Дракалийска на село Бистрица. Пристигналият лекарски екип от ЦСМП-Благоевград е констатирала смъртта на младежа. Той е бил с охлузни рани на китките и врата, имал е и кръвотечение от носа.

Снощи Марио гостувал със съученици на свой учител, който има вила вдясно от пътя Благоевград – село Бистрица в местността "Хладката вода". Във вилата освен учителя били още синът му, както и двама съученици на Марио - момче и момиче.

Снощи след събирането те си легнали. Когато обаче сутринта станали, леглото на Марио било оправено, а от него нямало и следа. Звънели му на мобилния телефон, но той не отговарял. Тогава започнали да го търсят. Момичето от компанията, което слязло от вилата с велосипеда си, открило Марио на около 30 метра под пътя на полянка край пътека, която слиза от шосето и през реката отива към махала Дракалийска. До пътя, в началото на пътеката, имало полиетиленова торба с повърнато, която може да няма отношение към мистериозната смърт на младежа. По думите на съучениците му, той не е употребявал наркотици, не пиел и не пушел, бил без родители.

На мястото на инцидента пристигнаха патрулка и линейка, очаква се и група следователи, за да се извърши оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава, аутопсия ще установи причините за смъртта на младежа. Той е облечен с ватенка, не е разсъбличан от отзовалия се на повикването лекарски екип, който към 14 часа бе спрян да изчака следователите от Второ РУП-Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    0 0 Отговор
    Това е бъдещето на младия човек в България-така че,стягайте се!!!!!!!!!!
  • 2 той1

    0 0 Отговор
    или трябва да се променят нещата
  • 3 аватар

    1 0 Отговор
    мир на праха му,марио беше Човек...голяма е загубата
    дано да е отишъл в по добър свят... :(
  • 4 враца

    1 1 Отговор
    в МВР няма следователи. Следователите са към МП а не към МВР. Пристиганли са от РУП дознатели и криминалисти.
  • 5 alooooooy Vraca

    0 1 Отговор
    Alooo, Vracaaaa,po-krotko be, sledovatelite niamat nishto obshto s MP. I s MVR sushto. Da ste chyvali y Vraca za sudebna vlast....

    Коментиран от #6

  • 6 Кирилизатора

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "alooooooy Vraca":

    Алооооооуууу ,компетентнияяяя ,да сте чували ,че съществува кирилица?!?!?!?!?И да ти кажа под секрет ,съдебната власт също е в Министерството на Правосъдието!!

    Коментиран от #8

  • 7 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    25годишен - ОК, ама за какви съочиници говорите? Може би искахте да кажете колеги от университета?
  • 8 стерилизатор

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кирилизатора":

    "Капацитет"- скрий се нЕкъде, защото въобще не си в час!!!
    Бегай, бегай, бегай....
    Ходи прочети КРБ, ЗСВ -ако разбира се тези съкращения ти говорят нещо!!!