13 Август, 2020 06:39 6 003 12

Още търсят изчезналия Янек Миланов от Дупница

  • дупница-
  • изчезнал-
  • янек миланов

Вече две седмици няма следа от 43-годишния мъж

Още търсят изчезналия Янек Миланов от Дупница - 1
Снимка: МВР

14-и ден дупничанинът Янек Миланов е в неизвестност, предаде  предаде Българската национална телевизия. 43-годишният мъж бе обявен за общодържавно издирване на 1 август, след като предната вечер е видян за последно да се качва в автомобил на свой съсед. От прокуратурата са образували досъдебно производство за отвличане.

Янек Миланов живее и работи от години във Франция. Прибрал се в родния си град дни преди да изчезне безследно.

"Бил пред блока с приятели. След 11 часа се качва в автомобил и от тогава е в неизвестност, нямаме никаква следа от него. Умолявам институциите, от които това зависи и могат да помогнат, нека да направим всичко възможно да бъде намерен брат ми. Става дума за човешки живот", заяви Марио Миланов, брат на изчезналия мъж.

Съседи на Янек също са притеснени и нямат обяснение за неговото изчезване. Описват го като добър човек.

За последната година Янек Миланов е подал 2 сигнала за посегателство срещу дома и автомобила му в полицията в Дупница. Разследващите работят по различни версии.

"Да отидем отзад и заедно да видим камъка, който все още стои в изолацията на блока. Стрелба с въздушна пушка, 50-и калибър, с която спокойно може да се убие човек в неговия прозорец. И две или 3 посегателства има над неговия автомобил", каза още Марио Миланов.

Във връзка с изчезването на Янек Миланов от полицията са разпитвани свидетели, иззети са записи на охранителни камери в района на инцидента, направен е и обход на местности и обекти, които може да са свързани със случая.

От прокуратурата в Кюстендил обясниха, че се проверяват всички версии за изчезването на младия мъж, допълва БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цигаристан

    16 8 Отговор
    Наследството на Галеви - или си с тях или ти палят имуществото, явно е останала голяма "прослойка" от зомбирани . . . то между другото така е в много области в страната и до голяма степен "герберите" неутрализираха местните "феодали" . . . Да . . . колкото и парадоксално да звучи Бате ни "пазеше" от много други доста по-сурови мутрички . . .
  • 2 Ххх

    9 3 Отговор
    Е, добре, пишете, пишете. Ама то не е само да изредите някакви факти или събития. Ами все пак, да, има следствена тайна, но някакви причини или мотиви да го сплашват или притискат ? За пари ли са го изнудвали ? Дължал ли е нещо на някого ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мимчят

    8 1 Отговор
    Ами,по описанието на случаа,качил се в автомобил на приятел.Е толкова ли е трудно да се открие и провери този,що за приятел е и къде го е закарал.Вероятността да го е ограбил и убил е голяма....
  • 5 Kiko

    8 7 Отговор
    99% от Дупнишките емигранти в Италия и Франция са крадци на коли и трафиканти на същите до България и други дестинации.Лесно може да се разбере,кой е на законна работа или е поредния измамник от кримиконтингента.Законно работещите в ЕС имат право на 25 дена отпуска,от които не могат да вземат наведнъж повече от 2 седмици през лятото,или 2 през зимата(фирмите не го позволяват).Ако са регистрирани безработни,нямат право да напускат страната,в която получават пари за безработни и за един ден.Иначе,близките му и приятелите,най добре знаят с какво се е занимавал,или поне имат версия за неговата месторабота.Ако е от кримиконтингента,е нормално да е забъркан с какво ли не.Когато някой журналист, пише статия за някой,поне да си направи труда да разбере какъв емигрант е бил.От законно работещ´емигрант до престъпник емигрантз ,разликата е от небето до земята.Още по времето на мутрата Борисов,който самия е лежал в затвора в Чехия,за кражба на коли,се използват банди от Дупница и Перник за регулиран трафик на крадени коли,като дупничани са в Eвропа,а перничани са в България.И в момента, трафика на коли и трафика на дрога,се контролира от Мутрите във държавната власт начело с Борисов.

    Коментиран от #8, #9

  • 6 Шипо Илатов

    3 3 Отговор
    Закопан или станал храна на рибите в някои язовир
  • 7 скорпион

    7 0 Отговор
    дано го намерят и открият жив човека но наеме как действа мафията мутрите
  • 8 Някой

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Kiko":

    Човека работеше в строителството и няма такова нещо че не можеш да си вземеш отпуската наведнъж.
  • 9 Може

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Kiko":

    да е бил самонает. В този случай ще почива колкото си иска.
  • 10 Някой

    6 0 Отговор
    Просто работеше в строителството, гипсокартон и боя. Дали с договор или не какво значение има. Когато имаше работа работеше там, когато нямаха обект се прибираше в Бг. Не се е занимавал с никакви простотии никога. Беше добър човек
  • 11 Анонимен

    3 1 Отговор
    Може да е много добър човек,но не му е чиста работа.Не може да изчезне без причина.Някой му е вдигнал мерника...По- точно всички знаят кой,включително и полицията.И симулират,че го търсят.
  • 12 дани

    0 0 Отговор
    сигурно
    е
    убит
    и
    хвърлен
    защото
    корупция
    има
    в
    полиция
    съд
    и
    прокурор