15 Октомври, 2012 14:06 18 088 17

Майка застреля в съда убиеца на сина си (подробности)

  • атина-
  • майка-
  • застреля-
  • съд-
  • убиец

Майка застреля предполагаемия убиец на сина си пред съдебна зала в една от сградите на трибунала в Атина, съобщи „Франс прес“.

Жената е 33-годишна гъркиня от ромски произход. Тя открила огън с пистолет срещу двама души, които очаквали да бъдат разпитани от съдия-следователя, цитира агенцията главния прокурор на Атина Панайота Факу.

Застреляният мъж, който също е ром, е загинал на място, а вторият е бил ранен в крака и е настанен в клиника. Самоличността на жертвата е установена и се знае, че е бил обвинен за убийството на сина на жената. Според други източници той е починал в болницата.

Майката е арестувана.

Съдът в Атина, който се състои от десетина сгради, разположени в парк, се намира в квартал близо до центъра на града. Входът по принцип се наблюдава, но охранителните мерки невинаги се прилагат строго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръждиви цигани

    1 1 Отговор
    Супер ! Нека м...лите се избият едни - други ! На тая сокереска бих дал бомби да издумка цял катун !

    Коментиран от #2

  • 2 аман от тъпаци!

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ръждиви цигани":

    Заради такива като теб, никога няма да се прави тази държава! Няма ли кой теб да те "издумка" !?!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 БАГЕРА

    1 0 Отговор
    то може и тука да почнат да ги гърмят след като съдилищата не си вършат работата и ги оправдават,щот си плащат
  • 4 николай маринов

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "аман от тъпаци!":

    Абсолютно прав е и предлага нещо много разумно .А относно "думкането" , ако продължаваме да сме толкова толерантни към м...лите те много скоро ще ни почнат.
  • 5 стилиян стефанов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "аман от тъпаци!":

    Точно заради м...ли, м..лоподобни, гаджали, копанари и всякаква подобна сволоч няма да се оправи България. Не напразно ги изритват от другите държави, тези кърлежи.
  • 6 Грую

    6 1 Отговор
    Браво бих казал на жената. Съдиите нека да се поучат. По-млади сте сигурно и не знаете, че едно време се влизаше в полицията жълт от страх и се излизаше син от бой и нямаше такива случай дето тоз направил това, онзи направил онова и го пуснали, защото нямало доказателства. В същото време някоя ромска фондация му намерила адвокат и той ти се плези на улицата и ти се подиграва. Съдебната система да си извади поука, след като е стигнала дотам да остави правосъдието да се извършва току пред очите им от потърпевшите и то пряко така наречения "ЗАКОН" . Где е държавността следва да се запитаме, защото явно закона го няма или по-точно има го , но той не работи?

    Коментиран от #7

  • 7 Станимир Христов

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Грую":

    Абе Груьо ти четешли че иде реч за Гръцко бе приятелю...
  • 8 Neli

    1 1 Отговор
    За Гърция иде реч.
    Там никакви проверки не се правят и полицаите и пазачите в затвора са невероятно накадърни и мързеливи. Показателно е, че на 2 пъти беше организирано бягство с въртолет от същия затвор и по същия начин - през не голям интервал от време.
    В Гърция е пълно с калашници от разграбените Албански складове.
    И децата на заможни семейства от скука си играят на бунтари - слагат качулки и правят коктейли молотов - но палят в центъра, не в квартала където живеят и дето е строен къде с крадени пари, къде на парцели дето преди това са били гора.
  • 9 Neli

    1 0 Отговор
    А жената добре го е застреляла. В Гърция съдът не работи - за да настрочат дата за разглеждане в съд може да минат и години.
    Остави, че там циганите, както и чужденците, не ги имат за хора изобщо.
    Така, че едва ли е щяло да има скорошно наказание.
    Виж, съвсем друго беше когато наскоро Пакистанец уби Грък за да му открадне една видеокамера.
  • 10 аман от тъпаци!

    1 8 Отговор
    Тази държава няма да се оправи заради расисти като вас, дето все някой друг им е виновен..

    Коментиран от #11

  • 11 Махнисебе

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "аман от тъпаци!":

    Абе , що не си прибереш няколко м....ла вкъщи като си толкова нерасист и толерант да те видя тогава, ама да си лаем отдалече "не на расизма" всички можем. България се напълни с цигани неспазващи закони, как да не съм расист а?
  • 12 натурален българин

    1 0 Отговор
    като няма правосъдие и тук ще започнем за се саморазправяме за да търсим възмездие от циганските престъпления ,лошо е обаче че ще убиеш циганин а ще те съдят за човек
  • 13 The Devil

    1 0 Отговор
    По-добре да ги е простреляла в гърлото да са ни-живи, ни-умрели...
  • 14 Бургас

    1 0 Отговор
    и как е влязал с пистолет да няама врски:)))
  • 15 bulgarka

    0 0 Отговор
    така трябва,докато не се прилагат и нашите закони както трява.поткрепям я.жената застреля убеца на сина си,каква връзка има с нашите ромчета бре.
  • 16 Шофьорът

    0 0 Отговор
    Те са паразитът на нашето общество.Живеят от нашити данъци.Скоро пътувах в автобус и се качиха контроли.Минаха покрай смръдливите и шумни "роми"всякаш не ги виждаха а мен поискаха да ме проверът.И ще ми говорят за толерантност,расизъм и каквили не политически определения защото на изборите са винаги най-лесните за купуване гласоподаватели.
  • 17 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    BRE BRE