Last news in Fakti

8 Септември, 2020 09:47 5 373 18

Собственик задържа принудително 15 деца в заведението си във Видин

  • деца-
  • заведение-
  • видин

Родители потърсиха сметка от управителя на заведението, стигна се и до напрежение

Собственик задържа принудително 15 деца в заведението си във Видин - 1

Бунт пред видинско заведение. Деца, посетили обекта, твърдят, че са били задържани от собственика принудително заради счупени маси. Родители потърсиха сметка от управителя на заведението, стигна се и до напрежение, съобщи bgonair.bg.

Всичко започва, когато 15-ина деца посещават заведението, за да се видят преди първия учебен ден. За да се съберат на едно място, те решават да преместят две от масите, но ги чупят.

"Управителят на заведението дойде по нас, почна да вика, да ни обижда, нарече момичетата с обидни думи. Застана на стълбите и не ни даваше да излизаме. Каза ни, че ако до половин час не му дадем пари за масите, ще се разправя с всеки един от нас по отделно", разказа потърпевшият Александър.

Собственикът на заведението отрича да е задържал децата принудително.

"Няма такова нещо. Ще ви пусна камерите, за да видите за какво иде реч. Казах да извикат родителите си и да платят за поразията, която направиха. Мисля, че така е редно", коментира собственикът Светослав Цветанов.

Един от родителите на децата е платил за пораженията, като поискал да му бъде възстановена сумата от останалите родители.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 51 Отговор
    децата не са виновни но управителя на заведението няма право да обижда да заържа децата защо не е викнал полиция не може все децата да са виновни а тоя управител ако имол някакви проблеми си ги изкарва върху дцата гадно е
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 38 Отговор
    НАП да направят проверка на заведението ами да не е на човек на герб хунтата
  • 3 Грейс

    58 5 Отговор
    Ясно "децата" са пубертети решили под предлог учебна година да се на пият! Мога да си представя какво мазало са направили.
  • 4 Идиот

    71 3 Отговор
    За това расте такова изгубено поколение- за родителите са виновни всички останали но не и децата им! Бил съм свидетел на направена забележка с какви грозни думи и агресия отговарят невинните дечица и в случая поддържам собственика!
  • 5 СКОРПИОН

    19 15 Отговор
    не децата са виновни а управниците герб животът в БЪЛГАРИЯ СТАНА НЕПОНОСИМ

    Коментиран от #7

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 16 Отговор
    децата не са виновни герб унищожиха БЪЛГАРИЯ северозпада загива дори кметът на ГРАД МОНТАНА И МОНТАНСКА ОБЩИНА който е от герб го каза в медии щото държавата не помага на общините хйде сега прхвърляме всичко на децата виновно е правителството което трябва да си ходи БОРИСОВ БЪЛГАРИТЕ те мразят

    Коментиран от #18

  • 7 Тои

    20 5 Отговор

    До коментар #5 от "СКОРПИОН":

    За всичко се ГЕРБ или некой друг ви е виновен, 7 милиона мързели сте станали. Ганьоооо Ганьоо
  • 8 РАДИО ВИДИН

    3 12 Отговор
    не децата а герб са виновни НАП да проверят този собственик и заведение в северозападна БЪЛГАРИЯ няма работа
  • 9 незнайко

    15 1 Отговор
    Не е виновен собственика ! Ако масите са счупени по невнимание и са съдействали за заплащането им нямаше да я има тази статия ! Явно сценария е друг !

    Коментиран от #11

  • 10 Стамат

    7 1 Отговор
    Козлодуй,голем си примитив
  • 11 Бачо Киро

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "незнайко":

    Собственикът можеше просто да викне полицията, така никой нямаше да може да го обвини в нищо. Сега всяка страна си има версия.

    Коментиран от #12, #15

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бачо Киро":

    точнотака е БАЧО КИРО
  • 13 5ко

    11 1 Отговор
    Щом бащата е заплатил щетите, работата е ясна. А с такива "деца" Господ да ни е на помощ. Я някой да тръгне да мести маси в друга държава без разрешение на собственика. Тука се шири анархия и тотална дебилизация. За това състояние на децата са виновни абсолютно всички : власт, общество, родители. Всяко нехайство се заплаща с лихвите и то жестоко.
  • 14 Такива отпадъци

    5 1 Отговор
    са рециклиране заедно с нефелните си родители. Много лош матрял , тотален брак.
  • 15 vhbffj

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бачо Киро":

    Да питам, престъпление ли има?
  • 16 статията е написана

    3 1 Отговор
    в сензационно булеварден стил , с цел предизвикване на нездраво любопитсво. Това е характерно за гулю гулю гилдията, както се изрази за тях скъпият ни премиер.
  • 17 Ддд

    1 1 Отговор
    Деца, деца, на колко години ще са деца, щом са отишли на заведение. Що за заведение е въпросното, по кое време на денонощието,какво са консумирали..... Има нормативни документи. Компетентните органи да си вдигнат 3 те букви от столовете и да се занимаят със заведението и родителите.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.