Last news in Fakti

12 Септември, 2020 16:29 4 107 15

В Смолян глобиха жена, внезапно изкачаща на пътя пред автомобили

  • смолян-
  • изнудване

По информация на потребители в социалните мрежи 25-годишната гражданка изнудвала водачите за пари

В Смолян глобиха жена, внезапно изкачаща на пътя пред автомобили - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в Смолян е наложила глоба на 25-годишна жена, която внезапно изскача пред автомобили в областния град, предаде БНР.

След публикации в социалните мрежи за внезапно изскачащи пешеходци на пътя с цел изнудване на водачите за пари след евентуално ПТП, служителите от Районното управление на полицията са я издирили.

На смолянчанката е съставен акт за това, че е пресякла пътното платно без да се огледа, с което създала предпоставка за пътно-транспортно произшествие.

От пресцентъра на полицията призовават гражданите, които станат свидетели на подобни нарушения да сигнализират органите на реда с цел предприемане на своевременни мерки и недопускане на ПТП.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    70 0 Отговор
    Пак ли почнаха тези пинизи, предполагаме от лилавите.

    Коментиран от #3

  • 2 Badjoto

    51 0 Отговор
    Как глоба? Бой и 3 месеца зад решетките. Иначе няма оправия в територията.
  • 3 456

    33 0 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Не предполага. Те са
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 1 Отговор
    циганка та те и чаветата бу тат пред колите
  • 5 Ххх

    30 1 Отговор
    Е, че не знаеме сигурно кои ги вършат тези номера ? Че даже в някои случаи и деца хвърляха пред колите. Кражби всякакви, телефонни измами, изпълнения от сорта ? Просто човек да има "късмета" да живее сред такива, и няма как да не му се случи някакво кошмарно преживяване.
  • 6 Грешиш

    17 6 Отговор
    жената е норвежка и е емигрирала в Смолян, щото в Осло е имало много дупки по пътищата и са били на режим на тока и е била недоволна от стандарта на живот.
    А и е искала да изживее какво значи да си има министър-председател с чекмедже, пълно с пачки и кюлчета, щото да се скъса, тва нема да го види в Норвегия а веднъж се живее
  • 7 Напаст

    22 1 Отговор
    С тези лилавите трудно ще се оправим.
  • 8 БО COVID-19

    7 4 Отговор
    Нa cмoлянчaнкaтa e cъcтaвeн aкт зa тoвa, чe e прecяклa пътнoтo плaтнo бeз дa ce oглeдa, c кoeтo cъздaлa прeдпocтaвкa зa пътнo-трaнcпoртнo прoизшecтвиe.
    Моме Марийке,
    Пешеходците пресичат ПЛАТНОТО ЗА ДВИЖЕНИЕ!
  • 9 Дойчо Велевия

    33 1 Отговор
    Тази така нар. жена е създала предпоставка ПТП с летален изход. Ако това бе се случило, калпавите и мързеливи полюцаи веднага щяха да лепнат на водача на МПС "Убийство по непредпазливост, поради движение с НЕСЪОБРАЗЕНА скорост." И един, невинен човечец щеше да иде в панделата и да остави семейството си поне за 2-3 години. Отделно кръвнината...... Един живот щеше да бъде разрушен (визирам водача).
    Тази "жена" трябва да и се ударят 150 тояги на голо. Публично и пред камерите на всички телевизии. Позледните да се задължат да показват клипа от изпълнението на накзанието в продължение на 150 години в най-гледаното време. Пък тя ако устиска-устиска. Ако не- на прасетата и точка!
  • 10 Асан Кьоравия

    3 1 Отговор
    Ай,хафте!!!
  • 11 Петър

    11 2 Отговор
    От полицията призовават, който я види да я сгази.
  • 12 Вла

    1 12 Отговор
    Лилави или не, гладът е жестоко нещо. Самотата и липсата на пълноценен живот също. Нейната сигурно хич не е лесна...представи си да стигнеш до там да се хвърляш пред колите! Каквато и да е, оправдавам я !

    Коментиран от #13

  • 13 Criminal

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Вла":

    Ми да работи като нормалните хора, не я оправдавам, другия път да се хвърли пред някой турски колега, че него поне няма да го осъдят.............
  • 14 Човек

    8 0 Отговор
    На мен така една циганка си хвърли детето! Късмет, че бавно шофирах!
  • 15 Човек

    4 0 Отговор
    На мен така една циганка си хвърли детето! Късмет, че бавно шофирах!