Last news in Fakti

24 Септември, 2020 14:06 10 664 15

Бандит опита да пребие с бухалка дъщерята на бизнесмен

  • бандит-
  • побой-
  • бухалка-
  • светлин галинов

Криминално проявен дерибейства из Бяла Слатина, без да може да бъде озаптен от правораздавателните органи

Бандит опита да пребие с бухалка дъщерята на бизнесмен - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Криминално проявен дерибейства из Бяла Слатина, без да може да бъде озаптен от правораздавателните органи, оплака се пред BulNews Юлиян Димитров. Миналият петък бизнесменът разказа пред медията за случващото се там и за тоталната липса на реакция от страна на полицията и прокуратурата.

Майката на Димитров - Анелия Маринова, притежава на ул. „Струга“ в Бяла Слатина автоцентър, с прилежащи фитнес зала, кафене и автомивка. На 6 август, около 19 часа, Светлин Галинов нахлул с вуйчо си и дядо си в автоцентъра, където изпочупили стъклата на дограмата, а след това нападнали и фитнеса, където строшили огледала и уреди. Пред сградата е бил паркиран личният му автомобил "Мерцедес" S 350, Bluetec, на който нападателите счупили капака на багажника. Юлиян Димитров заяви, че във фитнеса имало около 1000 лева, които са изчезнали. По негови груби сметки щетите от вандалския акт са за над 10 000 лева.

Същите хора, начело със Светлин Галинов, са влизали и в жилището му, което се намира в близост до фитнес залата. Там агресорите също са чупили стъкла в присъствието на голямата му 11-годишна дъщеря. Криминално проявеният Светлин Галинов опитал дори да я удари с бухалка, но не успял да я уцели. След нападението детето било много изплашено и семейството едва успяло да я успокои.

Потърпевшият Юлиян Димитров разказа, че Светлин Галинов е криминално проявен, с множество образувани срещу него дела. Лицето има условна присъда и много криминални прояви, но явно съответните органи са безсилни пред неговата наглост. Същият е с отнета шофьорска книжка, но въпреки това лети по улиците на Бяла Слатина със своя скъпарски „Мерцедес“ CLS. Хората в града се притесняват от наглото поведение на пътя на Галинов и се питат кога ли ще блъсне човек заради бясното си каране.

Пострадалият бизнесмен сподели, че сред хората от Бяла Слатина се говори от много време, че Светлин се занимава с наркотици, с които зарибява децата в местните училища.

В обществото вече се надига негодувание от дерибейството на Светлин Галинов из града и от странното нежелание на властите да го озаптят.

Днес обаче Галинов е бил арестуван.

Оказа се, че районното управление на полицията е свършило своята работа и материалите били изпратени веднага в прокуратурата. Събраните доказателства и извършените експертизи от служителите на МВР изцяло са потвърдили жалбата на пострадалия бизнесмен. Въпреки това доста време държавните обвинители не бяха реагирали.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    52 3 Отговор
    10 000 лв. щети! За два бона приятелите му ще го вкарат в моргата!
  • 2 Доктора

    27 5 Отговор
    Има напредък, преди години пристъпахме в ресторанта и директно с чифтето им пръскахме главите.

    Коментиран от #9

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 11 Отговор
    Аууу ужаст дано се оправи

    Коментиран от #12, #13

  • 4 дезертьор

    31 3 Отговор
    Бела Слатина, Галиче, ех спомени, по тия места се гърми на месо с АКМ, само ако погледнеш некой на криво.
  • 5 Значи Бачи

    25 4 Отговор
    Едни дилъри нападнали други дилъри, бг бизнес, дами и господа
  • 6 Динко от Ямбол

    19 2 Отговор
    ми да ги грамне и готово
  • 7 Перо

    25 2 Отговор
    Хвала тебе Бойко
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Синдикат на Ало Измамниците

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Доктора":

    Пръснал са ти @н@лн@ta вена на тебе!
  • 10 ОЩЕ ЕДНА СТАТИСТИКАЗА

    21 0 Отговор
    ЩАСТЛИВИЯТ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ
  • 11 Бачо Киро

    16 0 Отговор
    Ами застреляй ги, кво се чудиш? Какво има още да умуваш, след като шапкарите са се сгънали на кравай и са си налапали дори топките ...
  • 12 СЕЛО КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не знам за него ,но за тебе няма спасение !!! Ти си пълен глупак !!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Libre comments air

    11 0 Отговор
    От мвр и прокуратура файда йок...щото а те са заедно с бандите...тегли му куршума и това е...после казваш че е при самоотбрана и това е....друг начин няма..защото горните институции са само паразити с големи заплати...
  • 15 Габрово

    6 0 Отговор
    Същият го имаме в Габрово-Бисер Тотев,но полицаите се правят,че не знаят с какво се занимава...