Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 14:39 2 362 6

Съдят мъж от Гоце Делчев, разпространявал детска порнография

  • порнография-
  • детска порнография-
  • гоце делчев

Обвиняемият обменил стотици файлове в интернет

Съдят мъж от Гоце Делчев, разпространявал детска порнография - 1
Снимка: БГНЕС

Районната прокуратура в Гоце Делчев е предала на съд обвиняем за разпространение на порнографски материали с участието деца, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Районна прокуратура - Гоце Делчев е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу З.М. за извършено от него престъпление по чл. 159, ал. 4, вр. чл. 159, ал. 2 и по чл. 159, ал. 6 от НК.

Обвиняемият З.М. бил привлечен към наказателна отговорност за разпространение на порнографски материали, за създаването на които били използвани лица, изглеждащи като ненавършили осемнадесет годишна възраст.

За целта той използвал компютър, свързан с интернет, и различни програми – интернет телефония, чат Skype, µTorrent и eMule, предназначени за обмен на файлове по технологията „peer to peer“. При една от тях те били достъпни за сваляне от всички потребители на мрежата eDonkey.

В хода на разследването е било установено, че в периода от 20 септември 2017 г. до 23 ноември 2017 г., в гр. Гоце Делчев, мъжът извършил 328 такива деяния. След свалянето на компютъра на видеоклипове и снимки с порнографско съдържание с участието на деца, той ги разпространявал в информационното пространство. Общото количество на съхраняваните от него порнографски материали възлиза на 702 броя.

Предстои делото да продължи в съда.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    14 2 Отговор
    Вчера на обяд пред Министерски съвет бащата на Сесил Каратанчева целеше с топки за тенис прозорците на кабинета на Баце и искаше Затвор за педофила Борисов.Телевизиите му взеха интервюта ,ама не посмяха да ги излъчат.

    Коментиран от #4

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор
    изрод вГРУЗИЯ такива ги скопяват въпреки щото ГРУЗИЯ не е член на ЕС а и в ГРУЗИЯ МВР е реорганизирано

    Коментиран от #5

  • 3 Радослав Каратанчев

    13 3 Отговор
    Затвор за педофила Бойко Методиев Борисов!!!!
  • 4 Оня с големия

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Това си само ти нали си от гоце Делчев
  • 5 Кочо коня

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тебе като те скопиха защо още налиташ на мъжко
  • 6 луд

    4 0 Отговор
    Директно в затвора да разпространява нежни ласки.