18 Ноември, 2012 12:17 8 947 5

Казанлъчанин кла съгражданин със сатър

  • сбиване-
  • казанлък-
  • сатър

Млад мъж от Казанлък бе нападнат и клан със сатър от свой съгражданин, съобщиха от Окръжна дирекция на МВР – Стара Загора.

Вчера на тел. 112 се получило съобщение за сбиване в Града на розите и за пострадал, който лежи на земята. Пристигналият патрул от РУП – Казанлък,  установил, че между А.К. на 22 години и С.М. на 33 години, и двамата от Казанлък, възникнало сбиване.

По-младият А.К. нанесъл удар по главата на С.М. със сатър, в резултат на който мъжът е получил комоцио и рана на главата. Той е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.

Нападателят му е задържан за срок до 24 часа в РУП – Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    1 0 Отговор
    Казанлъшките м...ли са се клали - ГОЛЯМА РАБОТА даже още по-добре
  • 2 България

    1 0 Отговор
    ПФФФ само за 24 часа ... за това сме на това дередже в България ... ако това се е случило в чужбина 3 години не му мърдат ...
  • 3 kacapina

    1 0 Отговор
    то в казанлък друго не може да се случи,освен да сакращават хората от заводите пък после се биле налагали с сатъри и тояги
  • 4 ХХХ

    0 0 Отговор
    М...стите се посдърпали малко,голяма работа.
    Пък и главите им са хем дебели, хем празни, така че няма страшно......
  • 5 joro

    0 0 Отговор
    А там нямате ли калашници та със сатъри сте излезли ..................