Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 12:00 3 065 3

Българка изчезна в Солун, търсят я с дни

  • изчезнала-
  • солун-
  • гергана клестакова

Клестакова е висока 1,54 м, слаба с кафява коса и кафяви очи. В денят на изчезването е била облечена в жълти панталони, черна блуза и черно сако и бели обувки

Българка изчезна в Солун, търсят я с дни - 1

Гръцките власти издирват българка, която е в неизвестност от няколко дни, съобщава за изданието "Български новини".

На 22 февруари е изчезнала 47-годишната Гергана Клестакова от центъра на Солун. Фондацията "Усмивката на детето", която е издала бюлетин за издирване, е информирана за изчезването ѝ на 25 февруари от съпруга ѝ.

Клестакова е висока 1,54 м, слаба с кафява коса и кафяви очи. В денят на изчезването е била облечена в жълти панталони, черна блуза и черно сако и бели обувки.

Умоляват се гражданите, които имат информация, да се обадят на посочените телефони 24 часа в денонощието или във всички полицейски участъци в страната и чрез приложението MissingAlertapp, където има информация за изчезването на българката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комуниста

    19 5 Отговор
    BG Демократите ви направиха клети емигранти гурбетчии не мили не драги да обикаляте света!
  • 2 Стефан

    8 13 Отговор
    Клето комунистче, едно време бащите ви затвориха границите, опасаха я с бодлива тел и се стреляше на месо, а двама си говорили , ти какво ще направиш ако отворят границата, другия му казал че ще се качи на едно дърво да не го премажела тълпата.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.