Last news in Fakti

20 Януари, 2013 19:09 7 376 6

В Разградско хванаха бракониери

  • разград-
  • бракониери

Разкрити са извършителите на бракониерския лов на територията на ДЛС “Воден Ири-Хисар”, съобщиха от МВР-Разград.

На 18 януари около 01.20 часа ловни надзиратели заловиха 18-годишен младеж от град Завет с раница, пълна с месо от едър дивеч. При извършените бързи оперативно-издирвателни действия е установено, че Е.Х. е действал с още четирима мъже – С.М. на 19 години, И.И. на 24 години, криминално проявен, Ф.А. на 18 години и Н.Б. на 36 години.

Всички са от Завет и не са осъждани. С помощта на кучета групата уловила, убила и разфасовала диво прасе, без да има издадено разрешение за ловуване. Започнато е досъдебно производство по чл.237, ал.1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Lovec

    1 1 Отговор
    Браво на МВР - Разград! Заловили са най-големите престъпници в България които са направили покушение (успешно) срещу дивото прасе, за разлика от Октай чийто опит се оказа безуспешен.
  • 2 ссс

    1 0 Отговор
    ДО ЛОВЕЦА ХЕЙ ОТВОРКО НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙ НА ПОЛЦИЯТА КАТО СИ МНОГО ОТВОРЕН ХВАНИ ГИ ТИ БЕ ,БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ
  • 3 Ловец педал

    0 0 Отговор
    kolko ste glupavi..policiqta nqma nishto obshto!Horata koito sa zalovili m....lite sa ot Gorskoto stopanstvo!
  • 4 бедния

    1 0 Отговор
    хванали някакви си с диво прасе, отново шумотевица ,те изкрадоха цялата даржава ,хванете тези дето изнесоха парите на родителите ни,кметицата на Добрич която открадна милиони от общината и я пратете на прасетата в белене,барабар с неиния маж КОЛИО КОЛЕВ ИЗДУХАНИЯ ШАПКАР които заплашва хората на Добрич с пистолет в раката.
  • 5 Дядо поп

    1 0 Отговор
    А онези бракониери които изсякоха горите в България кой ще ги хване?
  • 6 petar

    0 0 Отговор
    пожелавам на слука .и да убиют по голамо.