17 Май, 2021 11:45 3 691 6

Мотоциклетист в болница след гонка с полицията

  • мотоциклетист-
  • гонка-
  • полиция-
  • метаамфетамин

При извършения личен обиск на бургазлията, в предпазния му шлем е открита торбичка с бяло кристалообразно вещество - метамфетамин

Мотоциклетист в болница след гонка с полицията - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

В петък около 19.10 часа служители от Четвърто Районно управление – Бургас забелязали, че от стопански двор на ул. "Кооператор" в посока ул. "Въстаническа" се движи моторист, като му подали сигнал със стоп-палка за извършване на проверка. Мотористът рязко увеличил скоростта си и без да спре на подадения сигнал, предприел движение в посока бул. "Захари Стоянов". На улица "Кооператор" мотористът загубил управление и самостоятелно изпаднал на платното за движение.

Мотоциклетът е каран от 32-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия - неправоспособен водач, с отнето свидетелство за правоуправление, който вследствие на пътния инцидент е получил нараняване по ръцете. Той е настанен за лечение в МБАЛ "Бургасмед", без опасност за живота.

При извършения личен обиск на бургазлията, в предпазния му шлем е открита торбичка с бяло кристалообразно вещество - метамфетамин. При огледа е констатирано, че задната регистрационна табела на мотора е неистинска - изработена е от пластмаса с неестествен шрифт. За извършените нарушения на водача са съставени актове по Закона за движение по пътищата. Бургазлията отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици.

По случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    35 1 Отговор
    На Найден Милков синът. Който трябваше да е в затворът още преди месец. Трябваше да си излежава стара присъда и се беше върнал от болницата във Варна за изгаряне след взрив при производсто на дрога. Такива докато не срещнат някой, като Лисичков нямат оправия.
  • 2 Буко Баламата

    23 1 Отговор
    Като се оправи у затвора!
  • 3 СИГМА

    17 0 Отговор
    БРАВО,БРАВО. ТАКА ТРЯБВА В БРАЗИЛИЯ ЯКО ГИ ГОНЯТ ДОКАТО ГИ ХВАНАТ, ИМА МНОГО КЛИПОВЕ. НЕКА ТОЯ БЪНДИТ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО. БРАВО!!!РАЗБОЙКО КОГА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН????
  • 4 Лелее

    11 1 Отговор
    Ей така обичам “самостоятелно “ да изпадат ...
    Дано обаче някой не е снимал това “самостоятелно падане “ , че пак ще има наказания , а боклукът ще се оттърве ...
  • 5 Гост

    5 0 Отговор
    Жалко за баща ми, добър певец беше . Виеше кат вълк на месечина .
  • 6 Шаран БГ

    6 1 Отговор
    Много е важно да бъде излекуван. Дори и нвалид да е......... ....Обществото ще го гледа като писано яйце. Може да е в инвалидна количка, с инвалидна пенсия и социален персонаж - ще го обгрижваме - такъв мил човек........
    Нещо не го разбирам този "хуманизъм"...., Карай Джони, всичко тече......., ама не всичко се пие.......