Last news in Fakti

28 Май, 2021 09:36 4 414 18

Синът на Катя Лерца с условна присъда за отвличане и побой

  • катя лерца-
  • костадин костадинов-
  • побой-
  • отвличане

Единствено Стефан Харизанов ще изтърпи наказанието си ефективно. Той отива в затвора за 3 години

Синът на Катя Лерца с условна присъда за отвличане и побой - 1

Синът на Катя Лерца – Костадин и приятелите му, които похитиха мъж и го пребиха на хижа "Здравец" получиха присъди.

Срещу четиримата са подигнати по две обвинения – за отвличане на техен познат и за грабеж на същия, от който през нощта на 19 септември 2020 г. са взели, чрез сила и заплашване, мобилен телефон, 20 лева и дебитна карта. Откарали пострадалия на хижа "Здравец", нанесли му побой, съблекли го чисто гол и издевателствали над него.

Вчера Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов и синът на Лерца Костадин Костадинов сключиха споразумение с прокуратурата, пише TrafficNews.

Арбалиев, Харизанов, Смиленов и Костадинов бяха арестувани след отвличане и гавра с 44-годишен мъж. Гнусната история се е разигра в средата на септември.

От разследването става ясно, че Костадин и приятелите му, ударили по няколко питиета и отишли да видят кога длъжникът ще си върне борчовете. Намерили го в дома му и го поканили да се почерпят в ранчо, близо до ЖП линията в район "Тракия".

След бутилка водка страстите се разпалили и Костадин започнал да упорства гостът да върне дълга си. Мъжът обещал в понеделник да възстанови част от сумата и също така да каже в коя заложна къща е оставил моторната резачка.

Това обаче не задоволило компанията, защото четиримата го качили в колата на единия и потеглили към хижа "Здравец". Там го набили, съблекли му дрехите, заплашвали го, а един от похитителите дори уринирал върху него.

След сключване на споразумението синът на Лерца – Костадин, бе наказан с 2 години и 6 месеца условно с 4,6 години изпитателен срок. Подобна присъда получи и Илиян Смиленов. Йордан Арбалиев получи 3 години условно с 5 години изпитателен срок.

Единствено Стефан Харизанов ще изтърпи наказанието си ефективно. Той отива в затвора за 3 години, при първоначален общ режим.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dfер

    71 0 Отговор
    Благодарение на такава съдебна система убийца и побойник са навън !
  • 2 zeus

    62 0 Отговор
    Очевидно е, че само Стефан не е имал връзки, да живее справедливото ни законодателство

    Коментиран от #17

  • 3 Историчка

    5 23 Отговор
    Така е защото Лозан Пановци толерират такива съдии, но той за нищо не е виновен и нищо не зависи от него, ако го попитете. Всъщност той е гнилата ябълка на съдебната система!
  • 4 Иван Грозни

    21 2 Отговор
    Очевидно е, че г-жа Лерца е счупила сперца на някой от съдиите. А въпросния Харизанов има ли нещо общо с оня от института по демокрация/института по законните кражби/.
  • 5 Мимч

    22 0 Отговор
    АМИ, за такива единственото споразумение ,трябва да се сключва в затвора,че ще работи където го пратят,като в мини и рудници,а не между съдиите...
  • 6 споразумител

    23 0 Отговор
    там го набили и го .......
    Браво на съда! Хуманен до кристалност.
    Браво на Катето Лерцата! Добра майка, добър син!
    п.п.
    Абе, а какво стана с Лерцето? Вкараха ли я в пандиз-палаз или още мачка хора по пътищата?

    Коментиран от #8

  • 7 КАФЕЗА

    7 0 Отговор
    ЧАКАМ ТЕ ПИЛЕ Я СЪМ У КАФЕЗА ЧЕ АКАМ НЕМА ДА ПИКАМ ВЪРХУ ТЕБ ......😁😍🖕
  • 8 Историчка

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "споразумител":

    Не мога да си обясня защо на теб ти пишат плюсове, а на мен минуси отговаряйки на поставения от теб въпрос!
  • 9 Скорпи

    12 0 Отговор
    Трябва ли да знаем коя е тази Лерца....световно известна ли е...А за присъдите,добре дошли в Бг Съдебна система...
  • 10 Позор за съдебната система

    11 0 Отговор
    Абсолютни палячовци са това !
  • 11 Хаха

    10 1 Отговор
    Тези са попаднали на добър баща от потърпещия.Ще попаднат на някои по отворен, който ще им раздаде такива присъди ,че ще съжеляват що са са родили.
  • 12 Дългият

    20 0 Отговор
    Срам ги е да пишат какво е направила тази Лерца.През 2017 год.с джипа си премаза катаджия близо до Лаута.Осъдиха я тогава на 2 год.и 4 месеца.Позор.Сега четем че синчето върви по стъпките на мама...Няма такава държава...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Payday

    2 5 Отговор
    Като не връща пари това заслужава
  • 15 ПЕНКО

    9 0 Отговор
    ОТВЛИЧАНЕ ; ГРАБЕЖ ;ПРЕБИВАНИ И ГАВРА --- УСЛОВНИ ПРОСЪДИ !!!!!!!!!! КАК ДА НЕ УБИВАШ БЪЛГАРСКИ СЪДЛЯРИ И СЪДЛЯРКИ ОТ НИКОГО НЕ ИЗБРАНИ !!!! 24 ГОД. БЯХ ПОЛИЦАЙ/ОФИЦЕР И ИНСПЕКТОР /НА УЛИЦАТА И НЕ ПОСМЯХА ДА МЕ МОТИВИРАТ !!! ЗА МАЛОКАЛИБРЕН СНАЙПЕР- НЕ СТРУВАТ И 10 СТОТИНКИ !!!!!!!!!!!
  • 16 Сталин

    7 0 Отговор
    Законите подкрепят такива и мафия
  • 17 Joro

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "zeus":

    По-скоро Стефан е дал най-малко пари, затова е пратен в пандиза за назидание - сумата се е сторила обидно ниска на съдиите. Който се гаври със съдията с някаква смешна сума си заслужава. Иначе другите трима са дали общо към 500 хил. лв и айде пак шапка на тояга.
  • 18 Ахмед Доган

    2 0 Отговор
    Аз познавам Катя Шперца