4 Юни, 2021 14:29 2 298 5

Нарязаха гумите на няколко коли в Пловдив

  • нарязани гуми-
  • коли

Потърпевшите са подали сигнал до полицията

Нарязаха гумите на няколко коли в Пловдив - 1

Няколко коли осъмнаха с нарязани гуми пред сградата на ДАИ на Сточна гара. И четирите гуми на две коли са били брутално намушкани на няколко места, сигнализираха наши читатели. Една от колите, БМВ е билa позиционирана в забранения за паркиране участък, точно пред вратите на сградата. Останалите обаче са от лявата страна на пътя, съобщи trafficnews.bg.

"На няколко места са надупчени и четирите гуми. Най-вероятно е станало посред нощ. Тук има денонощна охрана на строителен обект, камери и е странно, че никой не е видял нищо", коментира читател, който е на място.

Потърпевшите са подали сигнал до полицията. Патрулка е била изпратена на мястото на вандалщината.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Наркоманчетата са

    3 1 Отговор
    На камерите ще ги видят но не се знае как ще "процедират"!!!! Зависи на кои мили родители ЗЛАТНИТЕ деца ще се ОКАЖАТ!!!!!!!!
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Дано се оправят хората...