Last news in Fakti

4 Февруари, 2013 14:21 1 487 2

Предотвратиха опит за обир на пощенски клон

  • предотвратиха-
  • обир-
  • пощенски клон

Задържани са трима

Тази сутрин около 8.50 часа автопатрул на Девето РУП се натъкнал на трима младежи със съмнително поведение при обход на маршрут в столичния квартал „Обеля”. При извършената проверка у тях били открити черни маски с прорези, ръкавици, два бойни пистолета и фенерчета, събрани в раница, и друга празна раница.

В хода на работата била установена самоличността на тримата - Н.З./28 г./ и Е.М./21 г./, и двамата от София и Н.А./23 г./ с адресна регистрация в Бобов дол. Мъжете били облечени с по два комплекта дрехи. Оказало се, че на първи етаж в блока се помещавал пощенски клон. В районното управление тримата признали, че били там, за да нападнат клона.

Справка в полицейските регистри показала, че Е.М. е регистриран в полицията за наркотици, кражби, унищожаване и повреждане. С повече криминалистически регистрации се оказал Н.А., който пребивавал на територията на столицата без адресна регистрация - кражби, заплаха за убийство, грабежи, унищожаване и повреждане и пътнотранспортно произшествие.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.200 от Наказателния кодекс. Работа по случая продължава.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слав

    0 0 Отговор
    И защо тези симпатяги се разхождат свободно?
  • 2 ссср

    0 0 Отговор
    БРАВО КОЛЕГИ