Last news in Fakti

10 Юни, 2021 12:39 5 245 7

Пешеходец загина, пометен от кола в София

  • загинал-
  • пешеходец

Самоличността на мъжа още не е установена

Пешеходец загина, пометен от кола в София - 1
Снимка: БГНЕС

Пешеходец загина, пометен от кола в София, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал малко преди 8:00 часа под моста на жп. Гара „Подуяне“.

Според данните, лек автомобил е блъснал пешеходец. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ, които констатирали смъртта на възрастен мъж, с неустановена до момента самоличност.

Извършеният тест на 49-годишния водач на леката кола е отчел отрицателни стойности за упойващи и наркотични вещества, дрегерът също не е отчел наличие на алкохол в кръвта му.

Работа по образуваното досъдебно производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анонимен

    8 2 Отговор
    Възрастният се е самоубил както едно време възрастни пресичаха Цариградско шосе при хотел плиска

    Коментиран от #5

  • 4 Статистик

    14 0 Отговор
    Видите ли в заглавие, думите "помете", "мазало", "бабичка", "наръга", "опандизи", "закопчаха" и още няколко подобни, да знаете, че авторката е една!

    Коментиран от #6

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Това,че някой е решил да се самоубие,и се хвърли под колата ти...Не те Прави НЕ убиец.........Да си чувал,че трябва да се пази живота на хора и животни,защото колата е по силна многократно от тях????Да не седнеш да пишеш,че си нямам хабер от кормуване.....
  • 6 Автора боК

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Статистик":

    Много е зле, милата, а е и комуняга на всичкото отгоре. Тъй като не е напълно наясно с пунктуацията слага запетаи навсякъде, където не е сигурна има ли, няма ли такива. Но пък кликаме на тези статии и четем, та балъците излизаме ние...
  • 7 ЗАЩО

    1 3 Отговор
    И ВСЕ ПАК ГЕРБ БСП И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕСТЪПНИ ПАРТИИ - ТОЕСТ ВСИЧКИТЕ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗЧАГЪРТАНИ -- КОЕТО ЯВНО НЕ СЕ СЛУЧВА ................. ПАК СА СИ ОРГАНИЗИРАЛИ ИЗБОРИ ЗА ДА НИ КРАДАТ -- ПОВЕРВАЙТЕ МИ !