Last news in Fakti

28 Юни, 2021 18:02 2 303 7

Задържаха британец за убийство в Бургаско

  • британец-
  • убийство-
  • терзийско

Престъплението е извършено с нож

Задържаха британец за убийство в Бургаско - 1
Снимка: Shutterstock

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо британски гражданин, обвинен в убийство на жена По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо британския гражданин А.С., който е обвинен в убийство на 49-годишна жена.

Престъплението е осъществено на неустановена дата (в периода от 22.06.2021 г. до 14.00 ч. на 24.06.2021 г.) в с. Терзийско, обл. Бургас. То е квалифицирано по чл. 115, ал. 1 от НК. По време на разследването е установено, че обвиняемият и пострадалата живеели на семейни начала. Между тях възникнал конфликт, който е станал причина за убийството.

Престъплението е извършено с нож, с който А.С. е нанесъл удари в тялото на жертвата. След убийството трупът на жената е заровен в двора на къща, обитавана от обвиняемия. Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rusnak

    24 2 Отговор
    Наглосаксите съвсем обнагляха. През ден убиват някого в БГ, ами така е, нали ги посрещахте с хляб и сол, този исторически световно доказан криминал.
  • 2 Колония

    23 3 Отговор
    Този филм сме го гледали и с англичани и с американци и австралиец . Накрая щатско-турския съд в софия ги пуска да си заминат , където ги овобождават , Българският живот няма стойност за натото.
  • 3 Нямам срам пред вас

    13 3 Отговор
    Въпроса колко е англичанин .. само по документи може да някои от по сините колонии на Англия
  • 4 Вън от България

    12 2 Отговор
    Вън мръсните наглосаксонци!
  • 5 Западняците са синове на Каин

    11 1 Отговор
    Поредният западняк убил български гражданин на българска територия, просто за удоволствие.
  • 6 Г. Ш ЧУЕМ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА

    4 6 Отговор
    УШАНКИ ТУК.......НЯМА И ДА ЧУЕТЕ ТЕ СА СЛАВЯНИ А НЕ ИНГИЛИЗИ...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.