Last news in Fakti

14 Февруари, 2013 12:20 3 371 7

Нарушения в столичния КАТ

  • кат-
  • акция
Нарушения в столичния КАТ - 1
Снимка: БГНЕС

Служители на дирекция „Вътрешна сигурност” от МВР и СДВР провеждат операция на територията на софийския КАТ, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Акцията се реализира под  наблюдението на Специализираната прокуратура,а предприетите действия са насочени към установяване на нарушения. 
 
Акцията е стартирала вчера, процесуално-следствените действия продължават и в момента, съобщават още от полицията, като засега отказват коментар. 

По първоначална информация операцията е срещу пътни полицаи замесени в бизнес с крадени коли. До момента са арестувани двама служители на КАТ.

Очаква се от Специализираната прокуратура да съобщят повече подробности след като приключи операцията. В последните месеци в службата са извършвани няколко проверки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 0 Отговор
    си4ки са за затвора
  • 2 Янко

    0 0 Отговор
    Че то е обществена тайна ,че всички куки се занимават с търговия на коли.С парите от рушветите купуват коли и ги препродават.
  • 3 ссср

    1 0 Отговор
    ХЕЙ НЕ КЛЕВЕТЕТЕ ВСИ4КИ ПОЛИЦАЙ ЯСЕН ЛИ СЪМ
  • 4 селянина

    0 0 Отговор
    този варненец ги съсипа , ще ги излови всички ченгета които са корумпирани .
  • 5 дол дренки

    0 0 Отговор
    Всички до един куки са един дол дренкие .Комплексирани ,неспособни на нищо .Депресирано още от детството
  • 6 Калоян Велинов

    1 0 Отговор
    Полицай замесен в схема с крадени коли......''НЕМА ШАНС"....
  • 7 Веселин Петков

    0 0 Отговор
    Хайде време им беше прекалено много из..т се събра на място , а до господина 'ссср ' само недей казва кой какво да пише !!!