Last news in Fakti

12 Юли, 2021 10:54 4 409 2

Арестуваха четирима наркоразпространители във Варненско

  • наркотици-
  • наркоразпространение-
  • наркоразпространители

Акцията на полицията се е провела в село Дъбравино

Арестуваха четирима наркоразпространители във Варненско - 1
Снимка: БГНЕС

По искане на Окръжна прокуратура – Варна съдът е наложил най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо четирима мъже, задържани при специализирана полицейска операция. Същите били привлечени като обвиняеми за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества, съобщиха от държавното обвинение.

На 7 юли 2021 година, при провела се под надзора на Окръжната прокуратура специализирана операция, са били претърсени различни адреси във Варна и в с. Дъбравино, както и четири автомобила.

Били са намерени и иззети големи количества от различни видове наркотични вещества: марихуана; метамфетамин; амфетаминови производни; кокаин; лизергинова киселина; екстази; морфин; хероин; диацетилморфин. Били са открити 3 кашона, съдържащи цигари без акцизен бандерол, везни, пари и други.

С постановление на наблюдаващ прокурор четиримата са били задържани за срок до 72 часа. Окръжният съд във Варна е одобрил искането на прокуратурата и наложени мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемите. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 THC

    4 1 Отговор
    То тези от прокуратурата и не само,пият по 4-5 хапчета на ден заради болните им тела и мозъци, но ми обясняват какъв НАРКОтик е била МАРИХУАНАТА!Дори я сравняват със някакви химични отрови които поглъщат те самите всеки 4-8 часа!!!Да не говорим за здрави хора как получават предложение за сърдечна операция, и клинична пътека!От БГ Доктори, тях кога ще заловите?Легализиране на каннабиса ЗОМБИТА прокажни!
  • 2 Хасан

    1 0 Отговор
    И имотите на цялата им рода и подставени лица на мафията и селския кмет милионер. Той нищо не видял ,нищо не знае. Изтровиха децата от големи махали на три-четири села чрез един бар в центъра на село и изкупени с подставени лица от една фамилия имоти в центъра. Бизнесмени били . Отровители са . Да се махат фамилиите им от селото ,щото...