16 Юли, 2021 16:07 5 630 15

Тежка катастрофа между автомобил и мотор

  • мотор-
  • кола-
  • алея яворов-
  • катастрофа

При инцидента е пострадал 50-годишен моторист

Тежка катастрофа между автомобил и мотор - 1
Снимка: БГНЕС

Ударът е станал на алея Яворов в посока телевизионната кула. Сигналът за инцидента е подаден към 15.30 ч., уточнява БНТ.

Мотористът е в тежко състояние, с голяма кръвозагуба. Има риск от ампутиране на крака. Пострадалият е на 50 години.

На мястото на катастрофата има екипи на спешна помощ и полиция. Причината за катастрофата тепърва ще се изяснява.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забранете ги тези мотори бе!

    20 8 Отговор
    Някой да е виждал циганин на мотор?

    Коментиран от #4, #14

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Уестия

    21 4 Отговор
    Изпилват се Здраво ....гледаш в Огледалото няма никой и докато си подал мигач за престрояване вече си изпреварен от Мотора......те не мислят за Живота си....лошо много лошо карат много силно без да Мислят.....но не се знае Причината....по принцип е така

    Коментиран от #5

  • 4 моторджия

    13 11 Отговор

    До коментар #1 от "Забранете ги тези мотори бе!":

    И защо да ги забранят? Забранете колите бе! Карам кола и мотор. Когато съм с колата гледам да дам път на другите и не преча и не завиждам, че някой е по-бърз и ще ме изпревари. Комплекси нямам за избиване на пътя, както много други водачи, най-вече на автомобили. Всеки път, когато съм с мотора, някой заспал водач на автомобил ми сече пътя, отнема предимство и не ме е видял. Мотор да удари кола почти не се случва, но виж кола да удари мотор е най-често срещаното. Снощи един щеше да ме отнесе. Както си карам мотора и ми навлиза в лентата. Погледнах в последния момент и го гледам, че човека си цъка на телефона. Само бързата ми реакция ме спаси да не ме убие. Така, че пак помисли, ако трябва да се забранява нещо, кое трябва да е то.

    Коментиран от #7

  • 5 моторджия

    14 10 Отговор

    До коментар #3 от "Уестия":

    Подал си мигач?!?!? Сериозно?!?!?! Ако си подал мигач, то бъди сигурен, че никой нормален моторист няма да си рискува живота да те минава. НИКОЙ! Поне аз не познавам такива, а познавам доста колеги. Виж, да не подавате мигач и да завивате се вижда всеки, всеки ден. Непрекъснато е и не са ви виновни мотористите, че забравяте да го правите или просто ви мързи. Точно заради това най-често стават катстрофите. А коронният ви номер е да правите обратен завой на непрекъсната линия без мигач. Това е просто черешката на тортата. Навсякъде го правите и пак някой с мотор ви е виновен, нали! Няколко колеги си загубиха така живота заради такива и-ди-оти. Миналата година момче и момиче на мотор ги уби на място един такъв. Карали са с 50 км/ч, а онзи от най-дясна лента изведнъж завърта волана за обратен завой без мигач. Друг колега е карал след тях и е свидетел на случилото се. С какво са виновни момчето и момичето, което се е возило? Кажи!

    Коментиран от #6

  • 6 Анти моторист

    12 6 Отговор

    До коментар #5 от "моторджия":

    А колко са случай те на обратен завой и катастрофа на кола с кола?????Ти с мотора с колко караш в града,вреш ли се между колите,даваш ли газ за да ти направят място.Ами извън града винаги ли изпреварваш където е разрешено или карате в група между платната ...така че....или този който наскоро загина мечтата му била да вдигне 300 що за мислене.Плати си на писта и вдигай и 500
  • 7 Защото нямаме култура!

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "моторджия":

    Дали е виновен или не моториста завършва в болницата или моргата! По-лесно е да се забранят моторите, отколкото да се вкара култура! Ще се спасят животи! Иначе нямам нищо против мотористите!
  • 8 смешна държавица

    5 3 Отговор
    ще ни липсва много бръмченето му особено след полунощ
    дано се оправи
  • 9 Някой си

    8 0 Отговор
    Истината е , че трябва да се внимава независимо дали е мотор, кола,камион и т.н.
  • 10 Таки Брашнаров

    15 2 Отговор
    В България автомобилисти и мотористи карат по свои правила. Автомобилистите не дават мигачи и предприемат неочаквани маневри мотористите карат със 120 в града и ревът че някой им взел предимството. Преди 2 години си продадох мотора и повече няма да се кача... живота ми е по-мил ;).

    Коментиран от #11

  • 11 Таки Брашнаров

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Таки Брашнаров":

    Забравих да спомена, че извънградско българина с автомобил навлиза в насрещното в завой....
  • 12 Честито

    4 2 Отговор
    причината всички знаем каква е защото си патим от мотористите и денем и нощем,сега ще се спи спокойно
  • 13 Гошо

    0 3 Отговор
    Че за кво са им крака на рокерите, нали имат тикви!

    Коментиран от #15

  • 14 Гого шипара

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Забранете ги тези мотори бе!":

    И земеделието ли да се забрани щото и с мотика никой не е виждал циганин!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.