Last news in Fakti

19 Февруари, 2013 11:00 2 090 0

Задържаха наркодилъри в Разградско

  • наркотици-
  • народилъри
Задържаха наркодилъри в Разградско - 1
Снимка: МВР

 

Наркотици са открити в автомобила на 41-годишен мъж от село Иван Шишманово, съобщиха от полицията в Разград.

Колата Opel Omega е спряна за проверка от служители на ТЗ”БОП” и сектор „Пътна полиция” около 15.30 часа на 18 февруари в близост до комплекс „Шушнев” в село Ушинци.

Намерени са и иззети 25,95 грама наркотично вещество, което реагира на кокаин и 78,65 грама бяло прахообразно вещество, което при теста реагира на метаамфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа в РУП-Разград.

По случая е образувано досъдебно производство.

При друга акция 19-годишно момиче и 29-годишен мъж са задържани в РУП-Исперих за разпространение на наркотици. Мъжът с инициали И.И. и с отнета шофьорска книжка е спрян около 16.30 часа на 18 февруари за полицейска проверка, докато управлявал своя автомобил Mitsubishi Colt.

Пробата на водача с тест дрегер за употреба на упойващи вещества отчела наличието на тетрахидрокарабинол. В същото време при извършен личен обиск на приятелката му М.А. са намерени и иззети 1,1 грама суха растителна маса, която реагира положително на марихуана.

Има данни, че двамата са държали и разпространявали наркотични вещества. При претърсване в дома им в Исперих са открити и иззети още 41,3 грама канабис. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА