Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 12:36 4 092 4

Хванаха извършител на въоръжен грабеж в София

  • софия-
  • задържан-
  • въоръжен грабеж

Мъжът е на 27 години, нападнал хотел на ул. "Св. Св Кирил и Методий"

Хванаха извършител на въоръжен грабеж в София  - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Извършител на въоръжен грабеж е задържан от криминалисти от столичното Трето РУ, съобщават от МВР. ​Наложена му е мярка за задържане до 72 часа и е привлечен като обвиняем.

Разследването стартирало във връзка със сигнал, постъпил към 3.30 часа на 3 октомври. Тогава в Трето РУ - СДВР рецепционистка в хотел на ул. „Св. Св Кирил и Методий“ съобщила, че минути по-рано нахлул непознат мъж, който я заплашил с нож и отнел наличния оборот. Веднага, в рамките на образуваното досъдебно производство, били предприети оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия. В резултат е установен и задържан извършителят на деянието - 27-годишен, с криминалистически регистрации, от с. Киченица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пишман

    4 2 Отговор
    крадец !
  • 2 ????

    2 1 Отговор
    Списвача джурналист дали знае колко е дълга улица "Кирил и Методи" та хотел на тази улица? Добре, че е написал полицайте които са го задържали от кое РПУ та горе долу предполагам, че хотелът е нейде около Женския пазар! И едва ли е хотел ама найсе, по вероятно някой хотел, там ги има в изобилие.
  • 3 Стойко

    9 4 Отговор
    Разбрахте ли новината? Герб и ДБ са подписали коалиционно следизборно споразумение за общо управление след изборите! Нито глас за ГЕРБ- ДПС-ДБ! Лидерът на ГЕРБ: Това е нечуван скандал, ние изцяло заставаме зад ДБ и Лозан Панов!

    Абсолютно подкрепяме исканията на Христо Иванов и ДБ относно притесненията му, че статуквото на Радев ще открадне изборите. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг на партията.
  • 4 Русский

    3 1 Отговор
    Застраховани сме на ВИС-2!