Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 13:05 5 297 8

Мъж е с опасност за живота след брутален побой в Несебър

  • побой-
  • мъж-
  • несебър

В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителят на побоя. Заподозреният е 31-годишен криминално проявен несебърлия

Мъж е с опасност за живота след брутален побой в Несебър - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Млад мъж е с опасност за живота след побой в Несебър. Вчера около 1 часа в Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент на несебърската улица "Еделвайс", при който пострадал 28-годишен несебърлия.

Мъжът е бил с черепно-мозъчна травма, с опасност за живота и е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас. В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителят на побоя. Заподозреният е 31-годишен криминално проявен несебърлия, който е задържан за срок от 24 часа.

Извършен е оглед на местопроизшествието, направени са фотоснимки и са иззети следи от биологичен материал. Извършени са разпити на свидетели-очевидци и са иззети видеозаписи. По случая е образувано досъдебно производство.

Работата продължава от служители на Районно управление – Несебър и отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    30 1 Отговор
    Държавата я няма никаква, хората ще се избият ....
  • 2 Иван Грозни

    35 0 Отговор
    Винаги задържат криминално проявени, а ние баламурниците издържаме благородния български съд. Яка сег на магистрати трябва от горе до долу и обратно.
  • 3 Бас ловя че...........

    19 2 Отговор
    Нищо няма да му направят
  • 4 Ало-о......Рашков

    6 13 Отговор
    Само Бойко ли ще гониш ? Кво става с обикновения гражданин ?
  • 5 Раданч Татлъту

    7 4 Отговор
    Било е политически спор между фенове на ГЕРБ и на ИТН!🙉🤡🥳👍
  • 6 Екшъните за паркоместа там не спират

    11 1 Отговор
    Дори като сезона е привършил😂😂😂😂
  • 7 БПФ

    13 1 Отговор
    Докога "криминално проявени", но разхождащи се на свобода, ще ни тероризират? Да грабнем пушките и да ги изтрeпем, но първо да ликвидираме садиите и прокурорите.
  • 8 МВР и ДАНС унищожават животи

    1 1 Отговор
    Хора бягайте в Европа, МВР и ДАНС се занимават масово с подслушване и воайорство- ще ви съсипят живота на вас и децата ви!Мислите ли че пускат само законни СРС, не използват ги масово за гаври и събиране на компромати за съседите си! В тези служби е пълно с любопитни жени и малко мастити фашизоиди мъже! Тези убиват!