7 Декември, 2021 08:52 1 689 2

Пиян стреля по хора в Монтанско

  • полиция-
  • стрелба-
  • монтанско

Тикнаха го зад решетките

Пиян стреля по хора в Монтанско - 1
Снимка: БГНЕС

Пиян мъж стреля по хора в Монтанско, задържаха го, съобщиха от полицията.
Екшънът се разиграл във Вълчедръм. Около 23.15 часа в районното управление на Лом е бил получен сигнал. Обадилият се заявил, че пиян мъж произвел изстрел с пистолет по граждани пред магазин, отправил обидни думи, псувни и закани и ги заплашил с ножове.

Пристигналите на адреса полицейски служители установили на място 56-годишен местен жител, който носел притежавания от него газ-сигнален пистолет "Екол-Специал" и два джобни ножа. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на районното управление в Лом. Извършен е оглед на местопроизшествието, намерени и иззети са веществени доказателства.

Разпитани са свидетели. Установено е, че няма пострадали граждани от произведения изстрел. Нарушителят е задържан за 24 часа в полицейския арест на районното управление в Лом, а по случая е образувано бързо производство по чл. 325 ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРУНА ЛОМ

    12 0 Отговор
    СТАНА ВИНОТО И СИТЕ СТААНАА КОМИТИ! НАЗДРАВЕ ДРУГАРИ
  • 2 Раданч Татлъту

    4 1 Отговор
    Въстанник от ГЕРБ!?🙉🤡🥳👍