Last news in Fakti

27 Декември, 2021 09:35 4 445 14

Убиецът от Казанлък заспал в дома на жертвата

  • казанлък-
  • жертва-
  • убийство

Той е задържан за срок от 24 часа

Убиецът от Казанлък заспал в дома на жертвата - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията е открила убиеца на жената в Казанлък заспал в къщата, съобщиха от Окръжна прокуратура и полицията в Стара Загора. Рано вчера 64-годишна жена бе открита мъртва, а полицията е открила убиеца на жената в Казанлък заспал в къщата, съобщиха от Окръжна прокуратура и полицията в Стара Загора.

Полицейски екип на РУ-Казанлък е посетил жилище в Казанлък след получен сигнал в 10,58 ч. на тел.112, че входната врата на жилището на 94-годишен мъж е заключена и е възможно да е възникнал инцидент. На място е установено, че мъжът се намира в безпомощно състояние в жилището. Намерено е и тялото на 64-годишна жена, с множество следи от удари по главата и тялото.

В дома е открит и 41-годишният Е. Н., който в същия момент спял. Той е задържан за срок от 24 часа по ЗМВР. Мъжът е роднина на жертвата. Той е направил самопризнания.

41-годишният Е. Н. е познат на органите на реда след като преди 9 години е задържан за убийството на баща си. Тогава той е бил настанен в психиатрична клиника, но след изтичане на законовия срок за лечение е бил освободен. 92-годишният мъж е настанен в болница с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.в Казанлък.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ????

    34 2 Отговор
    По краварски образец за интегриране в обществото навън се разхождат 32 години луди убийци.

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Левтер

    29 2 Отговор
    Само където в Щатите след първото убийство ,нямаше да е излезнал поне 25 години от затворите.
  • 4 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    33 3 Отговор
    Преди 9 години, днес 41 годишният психопат УБИЕЦ убил баща си. Обаче скоро го пуснали, защото било приключило лечението му. Вчера "излекуваният" психопат убил 64 годишна своя роднина и пратил в болница 92 годишен мъж с тежка черепно мозъчна травма. Сега УБИЕЦА да го затворят в една КИЛИЯ с лекарите, които са го "излекували" и прокурорите и съдиите, които са го пуснали ... Да ги заключа и никой от затворените да не излезе докато е жив.
  • 5 Без ь

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "????":

    По болшевишкия образец как се разхождат ?
  • 6 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "????":

    Не е по европейски, а е по БРЮКСЕЛСКИ, по евродепутатски(евро"социалистически"/БСП/, "народняшки"/ГЕРБ, СДС, ДБ, ЗЕЛЕНИ .../, евро"либераски"/ДПС/) и по НПО(неправителствени организации). НПО и евродепутати включително долалджии и рубладжии печелят големи пари от това да САМОУНИЩОЖАВАТ ЕВРОПА. В грешка си не е "По краварски образец". Днес в САЩ затворите са препълнени, там затворниците са 3-4 пъти повече от капацитета. Най-вече защото са пълни с черни маргинали, болни наркомани и дребни наркодилъри с 20 годишни присъди. Докато продаващите НАРКОТИЦИ на едро наркобосове и техните покровители ченге-"разузнавачите" от ЦРУ са на свобода. В САЩ все още работят електрическите столове и смъртоносните инжекции.
  • 7 Роза

    9 2 Отговор
    Всичко произтича от неуреденото ни законодателство и от естеството на психическите заболявания.Никой не може да предвиди в каква посока ще се развие една психична болест и затова психиатрите често грешат.Доколкото зная,това е .проблем и в други страни,не само в БГ.На такова ниво е психиатричната наука и затова проблема едва ли ще е решен в близко бъдеще.Законодателите се оправдават с несъвършенствата на науката,а лекарите-с действащите закони.Порочен кръг!

    Коментиран от #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кински

    19 1 Отговор
    Браво убил баща си и после навънка ,да направи поредното убийство .голямо правосъдие ,големи лекари които са го пуснали .бил излекуван ама друг път.
  • 10 ртрт2

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "бай Киро":

    Човекът е болен и трябва да е в институция на лечение, откъдето да не го пуснат изобщо. С такива изказвания изливаш садизма и агресията си по форумите и излиза, че не си по- различен от извършителя. Сърди се на тия, които закриха институциите и оставиха опасни хора на самотек по домовете им.
  • 11 Фжфжфж

    7 1 Отговор
    Какво? Освободен от лудницата след изтичане на законния срок? Не трябваше ли да го държат там и лекуват до пълното му оздравяване?

    Коментиран от #12

  • 12 миризлив пръч

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Фжфжфж":

    Няма напълно оздравял психично болен човек.Веднъж бъгне ли се компютъра ни,няма оправяне.Бомба със закъснител.
  • 13 ИЯО

    2 0 Отговор
    Убил жената взел ,че се изморил , нещастника. Легнал да поспи. Не можаха ли полицаите да го самоубият между другото.
  • 14 Пловдив

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Роза":

    Решението е - купуваш си оръжие и го трепеш!