Last news in Fakti

27 Декември, 2021 19:12 2 205 6

Чакат тройна психиатрична експертиза за убиеца от Казанлък

  • убиец-
  • казанлък-
  • тройна психиатрична експертиза

Предполага се, че агресията му се е отключила при незначителен спор в коледната нощ. Мъжът е вилнял в стаите, нанесъл е  десетки удари по телата на двете си жертви

Чакат тройна психиатрична експертиза за убиеца от Казанлък - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Тройна съдебно-психиатрична експертиза е назначена за задържания по повод убийство на казанлъшката улица „Хан Аспарух“ №53, където към 10,00 часа на 26 декември униформени полицаи откриха мъртвото тяло на 64-годишната Петя С. и пребития до смърт 94-годишен собственик на къщата С.П. За това съобщават от "Монитор".

Още тогава бе задържан спящият в една от стаите на двуетажната масивна къща 41-годишен Е.Н., който има зад гърба си близо 9-годишен престой в психиатрията след убийството на баща му през 2009-та.

Евгени Николов се завърнал наскоро в Казанлък и бил прибран от леля си Петя, която се грижела за трудноподвижния старец защото нямал покрив и се скитал безпризорен по улиците на града, разказаха съседи, които се потресени от случилото се в коледната нощ. На един от съседите направило впечатление, че металната врата към двора на къщата останала заключена и подали сигнал на телефон 112 заради опасенията си, че собственикът и болногледачката може би имат проблеми.

Дядото е настанен в местната болница с опасност за живота, извършителят на убийството е скачал върху него с обувки, разказаха лаконично участвали в огледа криминалисти. По думите им Николов първоначално твърдял, че не помни нищо, но след това направил частични самопризнания за случилото се. Задържаният е настанен в радневската психиатрична болница, тепърва ще се изяснява дали може да носи отговорност, за да му бъде повдигнато обвинение.

Случаят с Евгени Николов е останал встрани от полезрението на местната общественост, признават криминалисти, защото веднага след установяването му и освидетелстването бил настанен за лечение в психиатрията. На няколко пъти излизал от там и пак се връщал при обостряне на състоянието му. Предполага се, че агресията му се е отключила при незначителен спор в коледната нощ. Мъжът е вилнял в стаите, нанесъл е десетки удари по телата на двете си жертви. Според лекарите състоянието на пребития 94-годишен дядо е изключително тежко , въпрос на време бил летален изход.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    12 2 Отговор
    Сега по стара толерастка традиция, БХК, Америка за България и др. НПО-та, да му наемат скъп адвокат (с наши пари), който да пледира НЕВМЕНЯЕМ и "кроткото агънце" да го полекуват (пак с наши пари). Когато докторята изплюскат парите, пак да го пуснат, че да убие отново. Така де! НПОтата и адвокатите, нали и те искат я яхта, я замък, я господство над цял свят?!
  • 2 русосифилистизма

    1 10 Отговор
    е тежко психично заболяване.лекува се с декапитация
  • 3 Алфа Вълкът

    8 0 Отговор
    Утрепал 2009г баща си, сега набарал леля си и дядката! Луд да си в тая държава или циганин, а най-добре и двете!
  • 4 д р Фройд

    6 2 Отговор
    Едва ли ще се намери психиатър експерт,че после ще го колят с трион.
  • 5 Да си кажем истината

    0 2 Отговор
    Службите са го психясали с електромагнитни вълни, така смачкват цели групи от населението!
  • 6 Онур

    1 0 Отговор
    То тоз казанлъшкия