Last news in Fakti

9 Януари, 2022 20:50 1 486 9

4 обира в Онкологията за година

  • обир-
  • онкология-
  • усбало

Д-р Константинов качи „кратък филм” от набезите във фейсбук

4 обира в Онкологията за година - 1

През последната година УСБАЛО четири пъти се е оказала обект на обири. Това съобщи във фейсбук директорът на лечебното заведение д-р Стефан Константинов.

„Щетите не са големи, но неприятни – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала. Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят – вероятно не е тема, която ги вълнува”, пише той в социалната мрежа.

Д-р Константинов обяснява, че охраняващата фирма не е показала „особена ефективност”, а от полицията след прилежните регистрации „няма обратна връзка за развитие”.

„Затова ви представям кратък филм от изпълненията на господин крадец. Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя, може да му изиграе лоша шега - в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание”, завършва директорът на УСБАЛО.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    18 4 Отговор
    Тези охранителни фирми никаква работа не вършат,само им се плаща за лудо!За полицията какво да коментирам те са на принципа ден да мине друг да дойде,,трудовия стаж да тече.

    Коментиран от #3

  • 2 23453

    14 2 Отговор
    Може да иска да им стане клиент, пардон пациент! Колко трябва да си пропаднал, че да крадеш от болни и то при това неизличимо болни. Този е грехота, че още диша, язък дето хаби храната и водата на тоя свят.
  • 3 Дззз

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Зззз":

    Ти запознат ли си със закона за частните охранителни фирми ? Да не мислиш , че имат права като полицаите ..

    Коментиран от #4

  • 4 Зззз

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дззз":

    Като нямат права за чии ги наемат ,никому ненужни само пари смучат,а охранителите кафета пият и като петли се разхождат.

    Коментиран от #5

  • 5 Дззз

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Зззз":

    Ми стани и ти охранител да смучеш 700 лв , 18 смени в месеца по 12 часа , половината нощни .. Ей , много ги разбирате тия неща .

    Коментиран от #7

  • 6 АзБГ

    6 5 Отговор
    Крадец обрал медицинската мафия!
  • 7 Зззз

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Дззз":

    Ами разбирам ги !За нищо работа нищо пари. Само да возиш дебелия си зад.... в кола и да плюскаш не дават повече.

    Коментиран от #8

  • 8 Войникът

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Зззз":

    Не е точно така! Там в охр. фирма трябва да вършиш работа с ограничените си права на охранител ,а именно да търпиш психически тормоз от утайки на обществото и ей че ба свършиш ли си работата да го озаптиш някой бол.лук то трябва да имаш нагласата да береш ядове от правно естество,и то за мижава заплата! Затова по добре свестен уважаващ себе си и трениран охранител да работи на частни начала ,или в звено за самоохрана !
  • 9 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 0 Отговор
    В онкологичната болница не трябва ли да има денонощно дежурни лекари и медицински сестри? Защо дежурните ги няма на рецепцията на болницата? Защо не си вършат работата? Защо спят на работното си място?