12 Януари, 2022 12:35 3 731 3

Заловиха мъж, откраднал много пари от къща в Кюстендил

  • кражба-
  • кюстендил-
  • радомир

Извършителят е 28-годишен и е от Радомир

Заловиха мъж, откраднал много пари от къща в Кюстендил - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Крадец на голяма сума пари от къща в Кюстендил задържаха криминалисти от РУ Кюстендил. Кражбата на парите бе заявена в полицията на 4-ти януари, потърпевшият е съобщил, че е отсъствал три денонощия от къщата.

Местопроизшествието е посетено от служители на реда, които са предприели издирване на извършителя, съобщават от МВР. То се е осъществило на територията на друга областна дирекция – в жилища в Радомир и Перник.

Парите са били укрити в едно от жилищата – цялата сума е иззета. Извършителят е 28-годишен и е от Радомир. Известен е на полицията с множество противозаконни деяния.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокурор от РП Кюстендил.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 читател на факти

    1 0 Отговор
    Абе тоя същия на снимката го бяха заловили преди седмица за нещо друго бре. Кога са го пуснали ,че пак са го "заловили" ?
  • 2 Капама

    1 0 Отговор
    Голяма сума пари !!! Мммм сигурно е 100 милиона!!! Значи някой министър ги е откраднал ! Да кажат сумата !!! Предполагам че е 2000лв
  • 3 дзверо

    2 0 Отговор
    Като прочета, известен на полицията и ми се повръща!