7 Февруари, 2022 08:34 2 798 11

Издирват шофьор, блъснал момче на пешеходна пътека в София (ВИДЕО)

  • шофьор-
  • блъснато момче-
  • пешеходна пътека

Момчето е в болница с множество травми на главата

Издирват шофьор, блъснал момче на пешеходна пътека в София (ВИДЕО) - 1

Полицията издирва шофьор на автомобил, който е блъснал момче на пешеходна пътека в София, след което е избягал. Инцидентът е станал в събота вечерта в столичния квартал "Дружба” на бул. ”Копенхаген”.

“Към 21:30ч се прибирах. Бях с автобуса. Слязох на спирката, пресякох първата пешеходна пътека, огледах се на втората и след това не помня нищо. Видях само едни фарове. После си спомням, че лежах на тротоара на 4- 5 метра от пешеходната пътека. Имаше момче и момиче, които викаха линейка”, разказа пострадалият 18-годишен Станислав Минчев, който е в болница с множество травми на главата.

На място е имали трима очевидци, които са подали сигнал на тел.112.

“Те ми разказаха че са видели как колата удря детето, след това мъжът се е качил в колата и потеглил. Те са съдействали на полицията и линейката. Успяли са да снимат колата, но без номера”, разказва майката на блъснатото момче Виолета Попова пред Нова ТВ.

“Вероятно е навлязъл с висока скорост. Пешеходна пътека е осветена, лампите работя вечерно време, видимостта е висока. Предполагам, че човекът е употребил алкохол или е бил под въздействието на някакви упойващи вещества, за да не остане и да помогне на сина ми”, коментира случилото се бащата Владислав Минчев.

Днес предстои да бъде направена операцията на скулата на момчето, тъй като тя е счупена, казват още родителите.

Полицията продължава да издирва шофьора на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обик коментар

    7 2 Отговор
    Книжката да гроб !Рецидивист !За такова да се " лежи " минимум 1 г. !
  • 2 Kurasan

    22 0 Отговор
    Не че е нещо, но колата е на SPARK. По дата и час веднага може да се установи водача!!!
    Полицията да свърши малко работа.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Гаглей

    1 11 Отговор

    До коментар #2 от "Kurasan":

    Ти па от къде знаеш?
  • 4 BG Uber Ales

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Kurasan":

    Точно така, тея некадърници, които наемат колите на SPARK са някакви пишлемете дето не са се качвали на кола, извън учебната или някакви чужденци и карат като изоглавени. Не един и два пъти покрай мен е профучавал някой такъв индивид със кола на SPARK, каращ с максимална скорост в малки градски улички! Шарше ла SAPRK!!!

    Коментиран от #9

  • 5 Дядо ви Курти от село Пиперково

    14 0 Отговор
    Да блъснеш дете на пешеходна пътека,и да не спреш да помогнеш, задължително книжката на трупчета за минимум 10г или до живот и задължително трябва да полежи няколко години при бай Ставри.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    дано го хванат тоя престъпник да прегледат камерите в районът дано момчто се възтанови
  • 7 анализатора

    10 1 Отговор
    Автомобила изглежда на СПАРК - под наем! Тези предимно ги карат Гърци - студенти в България. Повечето пият и е дрогират. Щом шофьора е избягал има голяма вероятност да не е бил трезвен.
  • 8 Знаете ли какво?

    7 0 Отговор
    Полицая(криминален) от Пазарджик дето згази момиченце на ПЕШАПОДНА и го е влачил 30 МЕТРА! Миналата година Август месец му дадоха присъдя "глоба" 5 000 лева.
  • 9 Колега

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "BG Uber Ales":

    Напълно съм съгласен! Този е СПАРК - вероятно Гърци. Всички гръцки студенти карат СПАРК, повечето пият и се дрогират! Виждал съм ги как карат като на самоубийство и за последно.
  • 10 Какъв завършен

    2 0 Отговор
    Отпадък трябва да бъдеш и какъв социопат и малоумник за да блъснеш детенце и да не му помогнеш. Хора, честно, заслужаваме си съдбата. Напълни се с нипокисти и егоисти. Ама това ни показват и тия къд все си ги избираме да ни ,,оправят,, и те все си ни оправят ли оправят......и пак ни оправят и т.н.
  • 11 asdasdas

    1 0 Отговор
    лесно могат да го намерят щом е бил със спарк, в дружба на тази пешеходна почти никой не спира, горе от светофара се засилват и минават с 50-60км/ч при разрешени 30км/ч, често виждам как пресича някой и колите минават пред него без да спрат въобще, най-често са бакшиши или бвм джигити