Last news in Fakti

29 Март, 2022 14:34 2 500 5

Стрелят по автомобил в центъра на Казанлък

  • стрелба-
  • автомобил-
  • казанлък

Сигнал за стрелбата е подала жена, станала свидетел на случката

Стрелят по автомобил в центъра на Казанлък  - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Младежи стреляха по автомобил в центъра на Казанлък. Счупен е задният прозорец на колата. Сигнал за стрелбата е подала жена, станала свидетел на случката, разказват от Нова телевизия.

Според нея младежите са били непълнолетни. Пистолетът не е бил боен, вероятно е бил въздушен или с пластмасови топчета. Полицията издирва извършителите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 1 Отговор
    Като види заглавието човек си представя стрелба с Берета по спортна кола, въртене на гуми и гонка с патрулки.
    Като прочетеш статията се оказва, че най-вероятно квартални хлапета са упражнявали стрелба с въздушна пушка по някой изгнил Москвич, захвърлен зад блока от поне 25 години. Такива са ни и сензациите.
  • 2 Седящият Бик

    6 0 Отговор
    Моите достойни наследници стрелял в Дивия Изток!!
  • 3 А ДЕ БЕ

    7 1 Отговор
    РАШКОВ ДА НЕ СТОЯТ ТВОИТЕ С КАМЕРИТЕ В ЗАСАДА А ДА ЛОВЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. ЗА СЕДМИЦА ВИДЯХ ТРИ КАМЕРИ С ТРИМА ПОЛИЦАИ КЛЕКНАЛИ ДО ТЯХ. ПОЗОР. НЕЩО СЕ ОБЪРКАХТЕ ПАК Я КАРАТЕ КЪТ ТУЛУПА. ЗА ХАЗНАТА.

    Коментиран от #5

  • 4 адаша

    3 0 Отговор
    Сигурно е било някое осем, девет годишно хлапе с въздушен пистолет, подарък за Нова година- синче на мутра. Ама щом е уцелило колата, тате ще му подари истински за рождения ден. За награда.
  • 5 . В. МОМЕНТА СА КУПИЛИ ОЩЕ НОВИ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "А ДЕ БЕ":

    100 триноги. Назначават и обучават полицай ки за тях. Пазете се..