Last news in Fakti

31 Март, 2022 10:49 1 537 3

Петима са задържаните след акция на полицията в Гълъбово

  • петима задържани-
  • гълъбово-
  • полиция-
  • акция

В резултат на проведената полицейска операция са проверени 168 души, 106 превозни средства. Установени са 30 нарушения на различни закони, посочи директорът на ОДМВР-Стара Загора Николай Колев.

Петима са задържаните след акция на полицията в Гълъбово  - 1
Снимка: Нова телевизия

Полицейска операция в Гълъбово с петима задържани. Според органите на реда след свада в местно заведение мъж е прострелян в корема, а извършителят успява да избяга и да се укрие.

Стрелецът и мъжът, по когото е стреляно, са криминално проявени. Лежали са в затвора. Те са с богато криминално досие - от рекет до разпространение на наркотици. Двамата са добре познати на полицията, разказват от Нова телевизия.

Стрелбата е станала в заведение, което през почивните дни се използва като дискотека. „След подаване на сигнала от клиент на дискотеката са предприети незабавни заградителни мероприятия. В резултат на това не по-късно от два часа стрелецът е бил задържан”, обясни началникът на „Криминална полиция”.
На този етап е ясно, че стрелбата е започнала след конфликт между двамата. Задържаният не е оказал съпротива при ареста си. Животът на мъжа, който е прострелян в корема, е извън опасност, сочи информация на NOVA.

В резултат на проведената полицейска операция са проверени 168 души, 106 превозни средства. Задържани за срок от 24 часа са петима души. Установени са 30 нарушения на различни закони, посочи директорът на ОДМВР-Стара Загора Николай Колев.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сър Хенри Баскервил

    2 0 Отговор
    Цигани, сър!
  • 3 Жоро

    0 0 Отговор
    И кво от това? Тия не се респектират пак ще си вършат мръсните работи. А в чандиза са си като у тях си. Пазете се хора времето се оправи измамниците тръгват по къщите да ви обират като майстори на покриви, изолация ...