31 Март, 2022 13:40 3 344 5

Крадец нападна и заплаши с убийство полицай, който го разкрил

  • нападение-
  • заплахи-
  • полицай-
  • ерден

По данни на полицията нападението е станало в село Ерден, община Бойчиновци

Крадец нападна и заплаши с убийство полицай, който го разкрил - 1
Снимка: shutterstock

Див екшън се е разиграл вчера в Монтанско, съобщиха от областната дирекция на полицията. Крадец е нападнал и е заплашил с убийство полицай, който го разкрил.

По данни на полицията нападението е станало в село Ерден, община Бойчиновци. 50-годишен местен жител се заканил с убийство на полицейски служител на районното управление на полицията в Монтана, осъществяващ действия по разкриване на криминално престъпление, предаде "Конкурент".

Сутринта в областната дирекция на полицията в Монтана бил получен сигнал от 53-годишен жител на село Ерден за извършена кражба от имота му на различна по вид зимнина и рекордоман.

При проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служители на полицейския участък Бойчиновци установили извършителя – 50-годишен местен жител. При последвалото претърсване в имота му са намерени част от откраднатите вещи.

По време на полицейските действия мъжът отправил закани към един от служителите. Нарушителят е задържан за 24 часа в ареста на районното управление на полицията в Монтана.

По случая са образувани две досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега 24 часа

    24 4 Отговор
    Скачайте му на ребрата, зимнината щом краде счупете го на две, другия път да не заплашва, а да вади парата и да плаща!
  • 2 Механик

    20 2 Отговор
    Сега, ако милиционерите са на място, тоя трябва да му направят гърба на корем от бой и като го "изпишат" от полицията да даде фира след седмица-две.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Действай!

    2 7 Отговор
    Жалко че само го е заплашвал
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.