Last news in Fakti

9 Май, 2022 12:11 1 613 4

Наръгаха 5 пъти мъж в Бургас

  • нож-
  • бургас-
  • мъж

Той е откаран и опериран по спешност в УМБАЛ – Бургас

Наръгаха 5 пъти мъж в Бургас - 1
Снимка: Shutterstock

В петък около 19.00 ч. в Четвърто районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент в частен офис, разположен в бл. 139 в ж.к. "Меден рудник". 31-годишен бургазлия нападнал с нож 43-годишен служител в офиса, който е получил пет прободни рани - четири в областта на гърба и една в областта на ключицата.

Той е откаран и опериран по спешност в УМБАЛ – Бургас. По първоначални данни причина за инцидента е неуточнени междуличностни взаимоотношения. Извършителят на деянието е открит в тоалетната на офиса с прорезна рана на показалеца на дясната ръка. Задържан е за срок до 24 часа.

Иззет е сгъваем нож, с който е извършено деянието. Установени и разпитани са свидетели, иззети са записи от камери за видеонаблюдение, монтирани в офиса. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Смех

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Велика Турция🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷":

    Колко стотинки плащат за подобен коментар ми е интересно ? Заслужава ли си времето да го напишеш дори ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Батман

    3 0 Отговор
    Действието се е развило в кв. Меден рудник, главния административен център на всички батки.