Last news in Fakti

28 Май, 2013 21:38 13 289 14

Мотористка уби 3-годишно дете

  • моторист-
  • дете

Тригодишно дете е загинало при пътен инцидент на бул. „Околовръстен път” и ул. „Суходолска”. Това съобщиха от СДВР.

Сигналът за случилото се е подаден около 18.45 часа. На кръстовището жена мотоциклетист е блъснала майка с дете. Вследствие на удара детето е починало.

Продължава работата по изясняване на причините за инцидента.

Заради катастрофата временно бе променен маршрутът на автобус 111 - ж.к. "Овча Купел" 2, бул. „Президент Линкълн”, бул. „Никола Мушанов”, бул. „Вардар”, бул. „Царица Йоана” и по маршрута си в двете посоки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ivencio

    10 1 Отговор
    Пак тъпите мотористи,и то жена.
  • 2 Тодор Тодоров

    1 3 Отговор
    Ако беше мъж с кола какво щеше да напишеш съм изключително любопитен!
  • 3 Милен Иванов

    1 4 Отговор
    Ей, дай да си имаме уважението!! Има тъпи хора, не тъпи мотористи. Който не кара мотор той не знае за какво става въпрос.
  • 4 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 5 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    СТИГА С ТОВА БЕЗАКОНИЕ ПО-ПЪТИЩАТА СУМАТИ НОРАД СИ ОТИДЕ ЗАРАДИ ТЕЯ ЛУМПЕНИ СТИГА ВЕЧЕ
  • 6 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    ТРЯБВА ДА ИМА МНОГО СТРОГИ САНКЦИЙ ЗА ТЕЗИ КОЙТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВАТ КАКВОТО ИСКАТ ПО-ПЪТИЩАТА ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКИ ЗА 1 ИЛИ 3 ГОДИНИ ЗАТВОР ПАРИЧНИ САНКЦИЙ КАКТО СТАВА В АНГЛИЯ ПО ЕДНО ПРЕВАНЕ ГЛЕДАХ КАК МАСОВО СЕ ГЛОБЯВА ЗА ТЕХНИЧЕСКИ НЕИЗПРАВНОСТИ ЗА НЕВНИМАТЕЛНО КАРАНЕ ИЗЛЕНТИТЕ И ШАРЕНЕ И ПАРИ И ТОЧКИ И ТАКА ЩЕ СЕ НАУЧАТ НЯКОЙ ХОРА ЧЕ ЗАКОНА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ
  • 7 Real

    1 0 Отговор
    Законите и правилата за движение по пътищата са за всички!
    Мотористите не са изключение и както призовават да ги пазят останалите участници в движението нека и те да внимават и пазят!
    Моля, спазвайте правилата!
    Пешеходци - пресичайте на обозначените места и сигнал "зелено" на светофара, не се движете по пътното платно при условие, че имате свободен тротоар. Скоростната отсечка на "Околовръстен път" не е място за пресичане! Пешеходната пътека е мястото, на което трябва да пресечете пътното платно, не 10-20 метра в ляво или дясно! Когато пресичате с децата си не ги учете още от малки да нарушават правилата!
    Мотористи - спазвайте закона за движение по пътищата, не засичайте останалите участници в пътния трафик; преценявайте си разстоянията между колите когато решите да се промушите; не се дръжте сякаш сте единствени на пътното платно; когато засечете автомобил и създадете предпоставки за ПТП вместо да удряте с юмрук по тавана на МПС-то се извинете; имате огледала - гледайте ги; има ограничение на скоростта, различна от 200 км!; на пешеходна пътека намалете и при условие, че няма пешеходци - преминете;
    Водачи на МПС - пешеходната пътека е място, на което трябва да пропуснете преминаващите пешеходци, а не да ги поздравявате подобно на мотористите с песента на Каризма "Минаваш през мен"! Спазвайте сигналите на светофарите и правилата за движение! Мотористите трябва да се пазят, въпреки неадекватното им поведение на пътя!
  • 8 Кристиан Атанасов

    1 0 Отговор
    То проблема е,че и самите полицаи не спазват правилата,а камоли някой друг. Нямам никакъв контрол на пътя и полицаи дори вече не виждам някъде да следят за превишена скорост или пък някога да са глобили някого,защото не е спрял на пешеходна пътека.
  • 9 emilyamaha .

    0 1 Отговор
    В крайна сметка в нито една статия не се споменава истината за случилото се, а тя е,че блъсната е ЦИГАНКА ИЗПОЛЗВАЩА ДЕТЕТО СИ ДА ПРОСИ по улиците,която не знае да пише и да чете,камо ли правилника за движение.Жалко само за мотористката,че сега ще я влачат по съдилища,а м...лката ще вземе друго дете и пак ще продължава по същия начин.

    Коментиран от #10

  • 10 Красо Зелето

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "emilyamaha .":

    И какво значение има, какъв е човека? Негър, Японец, Бял, Черен, или извън земен. И той има душа и сърце. За да напишеш това, явно ти нямаш сърце! Много жалко за случката, на мястото на това дете, можеШе да е всеки, да ни пази гопод! Но вече и той не може да ни опази, защото самите ние не се пазиме! Сега моториската, ще си плати на съдията, ако има пари и няма да лежи, или най-много ЕВРО рома, да я линчуват! Много кофти случка. Затова, преди да правите нещо мислете, няма значение какво оправлявате, дали е колело, скрейт, или трактор. Мислете както за вас така и за останалите!

    Коментиран от #11

  • 11 pacoran

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Красо Зелето":

    Има значение защото тва им е новия бизнес ако незнаеш фърлят се пред коли и мотори после те съдат и ги издържаш почти цял живот няма да се учуда ако е нагласена работата дано да се докаже че ми писна от тия цигани
  • 12 петър петров

    1 0 Отговор
  • 13 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Ако е било майка циганка, която иска да живее цял живот от делата и обезщетенията, и при това да храни още 5 циганчета с парите, значи тогава язък за мотористката- имала е лош късмет. Но ако е нормална жена- тогава трябва да се замислим редно ли е да се допускат толкова злини в едно- жена , пък и шофьор, пък и с мотор....
  • 14 възмутена

    0 0 Отговор
    Обръщам се конкретно към коментар#10,а вие уважаеми господине(госпожо)откъде разбрахте каква е истината???Мога да твърдя,че познавам семейството добре и това,че са от ромски произход не ги прави автоматично просяци!!!Както твърдите вие.!!!Не смятам,че произхода в този случай има значение,тук говорим за трагедия,която при спазване на ограничението допускам ,че нямаше да е с фатален край!Бъдете преди всичко хора и помислете,че това можеше да бъде и вашето дете!Искренни съболезнования на семейството.Дано компетентните органи си свършат работата и виновният да получи това,което заслужава!