Last news in Fakti

13 Май, 2022 15:50 2 220 2

Намушкали мъжа в Казанлък заради пари

  • намушкан-
  • казанлък-
  • пари

Той е откаран в болница, където е опериран, а опасност за живота му няма

Намушкали мъжа в Казанлък заради пари - 1
Снимка: Нова телевизия

Млад мъж беше намушкан с нож в центъра на Казанлък, предаде кореспондентът на NOVA в града. Инцидентът е станал до кафене, в близост до училище след спор между жертвата и нападателя. Според местни хора става дума за дълг, който пострадалият не могъл да върне.
Раненият е 32-годишен. Намушкан е в областта на корема. Той е откаран в болница, където е опериран, а опасност за живота му няма.

Нападателят е задържан. Той има криминално досие. По случая е образувано досъдебно производство. Ще му бъде повдигнато обвинение за опит за умишлено убийство.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    12 3 Отговор
    От 5000 години едно също - или пари или жени.
  • 2 нощна пеперуда

    7 1 Отговор
    жалко че не е заради любов