Last news in Fakti

27 Май, 2022 14:30 1 831 2

Разкриха оранжерия за марихуана в село Исперихово

  • оранжерия-
  • марихуана-
  • исперихово

Помещенията разполагали с вентилация, устройства за регулиране и контрол на влажността, температурата, осветлението

Разкриха оранжерия за марихуана в село Исперихово - 1
Снимка: МВР

Оранжерия за отглеждане и обработка на марихуана разкриха криминалисти от Областната дирекция на МВР в Пазарджик и Районното управление в Пещера. Вчера екипи от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР-Пазарджик, съвместно с колегите си от група "Криминална полиция" при РУ-Пещера, осъществили полицейска акция на територията на брациговското село Исперихово.

Полицаите влезли в масивна сграда ползвана като винарска изба в миналото. Вътре те открили отлично оборудвана и добре прикрита оранжерия за отглеждане и последваща обработка на марихуана.

Помещенията разполагали с вентилация, устройства за регулиране и контрол на влажността, температурата, осветлението. Намерени са общо 889 броя растения канабис в различен стадий на развитие.

В помещение обособено като сушилня органите на реда установили наличието на 620 грама суха листна маса, която след направена проба с полеви наркотест също реагирала положително на марихуана.

Полицаите установили, че стопанин на незаконното съоръжение и отглежданите в него растения е 22-годишен столичанин.

Той е задържан за срок от 24 часа в полицейското управление в Пещера. Цялата открита дрога и оборудване са иззети. Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    9 0 Отговор
    Не я пипайте, собственост е на зеления

    Коментиран от #2

  • 2 Механик

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Теле":

    Амии. Зеленски е на по-твърди субстанции. Отдавна е забравил за марихуаната. Слабичко му е.