Last news in Fakti

27 Май, 2022 16:37 6 074 4

След гонка: Задържаха каналджии и мигранти в Ямбол

  • гонка-
  • каналджии-
  • мигранти-
  • ямбол

Тази сутрин към 6:00 часа в граничната зона шофьор на автомобил не се подчинил на подаден звуков и светлинен сигнал за спиране от патрул на ГПУ-Болярово.

След гонка: Задържаха каналджии и мигранти в Ямбол - 1

В РД “Гранична полиция“-Елхово са задържани след преследване двама каналджии с незаконни имигранти, съобщиха от МВР.

Тази сутрин към 6:00 часа в граничната зона шофьор на автомобил не се подчинил на подаден звуков и светлинен сигнал за спиране от патрул на ГПУ-Болярово.

Със съдействието на полицията в Ямбол колата е локализирана и спряна на територията на областния град.

В нея са установени незаконни мигранти и двама каналджии - българин и чуждене. Всичките са задържани, като срещу мигрантите са образувани бързи производства.

По случая е образувано досъдебно производство и работата по което продължава под надзора на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    5 4 Отговор
    Нали Рашо каза ,че мигранския натиск откъм Турция не само намалял ,а ми нямало?
  • 2 честен ционист

    7 2 Отговор
    За Украйна са се били запътили.
  • 3 Емигрант

    11 4 Отговор
    Те тези мигранти като онези мигранти ли са дето им се дават по 40лв. дневно и много се внимава да не бъдат обидени с нещо - нищо ,че местния народ кара с 300-400лв .на месец т.е. с 10 -12лв на ден та какви са онези мигранти и тия сега те различна категория ли са ? ВЪПРОСИ ,ВЪПРОСИ ? Сегашните на кой ГОСПОД се молят на кого се навеждат повече?
  • 4 Топсерсем

    5 1 Отговор
    Да бяхте влезли откъм окрайна. сега щяхте да се излежавате по плажовете и рахатлък без пари в хотелите, ама като ви е толкова акъла, сега ще лежите по арестите.