27 Май, 2022 17:07 3 730 2

Разбиха огромна наркооранжерия, прикрита в бивша изба

  • наркооранжерия-
  • марихуана-
  • канабис-
  • пазарджик

Полицаите установили, че стопанин на незаконното съоръжение и отглежданите в него растения е 22-годишен столичанин

Разбиха огромна наркооранжерия, прикрита в бивша изба - 1

Разкриха оранжерия за отглеждане и обработка на марихуана край Пещера. Това се е случило след осъществена полицейска акция на територията на брациговското село Исперихово.

Полицаите влезли в масивна сграда ползвана, като винарска изба в миналото. Вътре те открили отлично оборудвана и добре прикрита оранжерия за отглеждане и последваща обработка на марихуана. Помещенията разполагали с вентилация, устройства за регулиране и контрол на влажността, температурата, осветлението. Намерени са общо 889 броя растения канабис в различен стадии на развитие.

В помещение обособено, като сушилня органите на реда установили наличието на 620 грама суха листна маса, която след направена проба с полеви наркотест също реагирала положително на марихуана. Полицаите установили, че стопанин на незаконното съоръжение и отглежданите в него растения е 22-годишен столичанин.

Той е задържан в полицейското управление в Пещера. Цялата открита дрога и оборудване са иззети. Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вера Су

    12 2 Отговор
    Какви полицай бе това са милионери! А що се отнася до ТрЕВАТА мисля че на по голямата част от населението на България им е ясно че милицйонерите винаги са правили пари от нея и от време на време изгорят по някой "за пред хората"!

    Коментиран от #2

  • 2 Гибона

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вера Су":

    Полицайте разрешават продажбата на наркотици. Ония ден се прибирах с кола+ каравана. В колата жена с две деца. На входа в града, ме спряха. Провериха ми всички документи, след това ме тестваха за алкохол, теста беше отрицателен. След това ме тестваха за наркотици и теста се оказа също отрицателен. Накрая дъртото ченге каза че много малко хора минават такава проверка. Сигурен съм че очакваха все някаде да ме хванат за нещо и да Наказват! В центъра на този същия град на всички е известно че в един хотел се продава цялата дрога, от хероин до трева. В лобито на този хотел седят яки момчета и карат големи черни коли. Каде е полицията??? Никаде, защото плащат на шефовете на РПУ.