Last news in Fakti

6 Юни, 2022 09:05 3 832 5

Зрелищна полицейска гонка в София, по чудо няма жертви (ВИДЕО)

  • гонка-
  • софия

Няколко патрулни автомобила преследваха шофьор

Зрелищна полицейска гонка в София, по чудо няма жертви (ВИДЕО) - 1

Екшън с полицейско преследване в неделя в столицата. Хора от квартал „Стрелбище” публикуваха в социалните мрежи кадри от задържането на шофьор, който е бил преследван от полицията и с бясна скорост се е врязал в тротоара. За щастие, в този момент там не е имало хора и няма пострадали. На кадрите се вижда как провинилият се шофьор е задържан на земята, имало и обиск на колата. Хората, заснели клиповете и снимките от балконите си, споделят, че ситуацията е била наистина опасна.

Aвтомобилът на Гергана Дойчинова почти е бил пометен от преследвания шофьор. Движейки се по бул. „България”, тя се опитва да се престрои в дясна лента. Тогава я връхлита колата на водача, когото полицията опитвала да спре. По думите на потърпевшата той се движел с над 100 км./ч.

Ударът между колата на Гергана Дойчинова и тази на бягащия от органите на реда шофьор, бил в непосредствена близост до оживена спирка на градския транспорт. Тя си спомня, че при задържането на мъжа, имало поне 4-5 патрулни автомобила.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЗАВАЛИЯТА ЗАВАРЧИК🤓

    3 2 Отговор
    СЕКИ КВАРТАЛ СЕ „СЪЗДАВА” С ИМЕТО СИ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.