16 Юни, 2022 12:52 3 066 4

81-годишен белгиец откраднал инвентар за близо 120 000 лв. във Велико Търново

  • белгиец-
  • кражба-
  • велико търново

Наложена му е парична гаранция в размер на 10 000 лв. и забрана да напуска страната

81-годишен белгиец  откраднал инвентар за близо 120 000 лв. във Велико Търново - 1
Снимка: МВР

81-годишен белгийски гражданин, известен на полицията, постоянно пребиваващ на територията на област Велико Търново, е обвинен в кражба в особено големи размери, съобщиха от МВР.

В хода на разследването са събрани достатъчно данни, че в периода от октомври 2020 г. до април 2021 г. в условията на продължавано престъпление той е отнел множество машини, пособия и инвентар за преработка на бяло и червено месо, собственост на две фирми със седалища в Горна Оряховица и Разград.

Отнетото имущество е на стойност около 120 000 лв. Чужденецът е привлечен, като обвиняем, наложена му е парична гаранция в размер на 10 000 лв. и има забрана да напуска пределите на България.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    6 3 Отговор
    боклук !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 сила

    31 1 Отговор
    я пак да помислиме.....според мене е инвестирал в нещо , по нашенска традиция са го завлекли и когато е решил поне да си прибере това , което му е останало нашенските му ПАРТНЬОРИ с помоща на нашенската НЕПОДКУПНА полиция и нашенския ЧЕСТЕН И СПРАВЕДЛИВ съд са го натопили......81 годишен да краде машини за месо.....айде бе
  • 4 След като знаем кой е баш прокурора..

    10 0 Отговор
    На територията,може ли нещо да ни учудва и изненадва?Вервайте братя и сестри на писаното,то е сто процента псевдофактолизация!